To je to što me zanima!

Sinčić zbog performansa zaradio suspenziju, uzeli mu i dnevnice

Tijekom rasprave o stanju Unije Sinčić je govorio o siromaštvu i rekao da će EU zbog neadekvatnog nošenja s krizom otjerati milijune u siromaštvo. Pritom je skinuo sako, ali i krenuo prema svom remenu...
Vidi originalni članak

Predsjednik Europskog parlamenta oduzeo je dvije dnevnice Ivanu Viliboru Sinčiću, ali ga je i suspendirao na tjedan dana zbog nedoličnog ponašanja na sjednici 16. rujna.

Kako prenosi Jutarnji, Sinčiću je odlukom Davda Sassolija onemogućen bilo koji oblik rada i sudjelovanja u radu i aktivnostima parlamenta te su mu zabranili i zastupanje u međuparlamentarnim izaslantvima konferencijama i ostalim tijelima na mjesec dana.

Tijekom rasprave o stanju Unije Sinčić je govorio o siromaštvu i rekao da će EU zbog neadekvatnog nošenja s krizom otjerati milijune u siromaštvo. Pritom je skinuo sako i ostao u kratkim rukavima, ali i krenuo da će otkopčati hlače.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • arow 22.10.2020.

    Intersuje me hoce li doticni gospodin dobivati novce za smjestaj,hranu,pomocnike i normalno placu za vrijeme suspenzije od strane Hrvatske drzave

  • schwantz 22.10.2020.

    mogao je barem grudnjak obuci

  • post it 22.10.2020.

    Dobro pa smo ga se mi riješili. Sad je europski problem :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare