To je to što me zanima!

Sindičić tvrdi: Nijemci su me prisilili da lažem o Perkoviću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vinko Sindičić, u pismu izjavljuje da je pod prisilom njemačkog pravosuđa, tužiteljstva i policije, morao dati lažni iskaz i teretiti Pratesa, Perkovića i Mustača
Vidi originalni članak

Vinko Sindičić, u pismu u ponedjeljak popodne pristiglom u Hrvatsku iz Italije, gdje se sklonio, navodno zbog bolesti, izjavljuje kako je 2008., pod prisilom njemačkog pravosuđa, tužiteljstva i policije, morao dati lažni iskaz i teretiti Krunoslava Pratesa, Josipa Perkovića i Zdravka Mustača za ubojstvo Stjepana Đurekovića, piše Večernji list. Ključni svjedok njemačkog tužiteljstva upravo je bio Vinko Sindičić, osuđen kao 'kiler' jugoslavenske Udbe zbog pokušaja ubojstva Nikole Štedula – a temeljem čijeg je svjedočenja u Münchenu Krunoslav Prates 2008. osuđen na doživotni zatvor, Josip Perković uvučen kao organizator te Zdravko Mustač kao naručitelj ubojstva Đurekovića. Sindičić je svoje novo pismo poslao hrvatskom pravosuđu, kao i odvjetniku Perkovića i Mustača, Anti Nobilu.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 119

  • user_140683 15.01.2014.

    Sindičić se boji da će ova ekipa doći u Njemačku i da će se o njemu još štošta doznati pa kobajagi širi istinu, a u stvari čuva svoje dupe koje bi se uskoro opet moglo naći na tjeralici.

  • popcorn2 15.01.2014.

    a bi li ti to Sindičiću izjavio pred njemačkim sudom,a ne iz neke vukojebine?

  • Tokljez 15.01.2014.

    Koje ste vi budale! J*** vas UDBA, partizani ,i "jugokomunistička vlast". Probudite se! 2014 je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare