To je to što me zanima!

Sindikat: Ministar Arsen Bauk je osoba godine jer je skroman

Konkurencija je bila jaka, ali ministar uprave pobijedio je Mrsića i Milanovića. Arsen Bauk nije tašt i ne privatizira resor državne uprave, piše u objašnjenju lista
Vidi originalni članak

Arsen Bauk nije tašt i ne privatizira resor državne uprave. Dapače, on svakom ministru dozvoljava da uređuje sustav uprave, piše u objašnjenju lista Sindikat državnih i lokalnih službenika koji je Bauka izabrao za osobu godine.

- Čovjek koji je u državnu upravu uveo institut zapošljavanja službenika bez javnih natječaja u kabinetima ministara, redefinirajući i modernizirajući ustavnu odredbu o dostupnosti javne službe svim građanima pod jednakim uvjetima, a istodobno zaposlio samo jednu takvu osobu u svom ministarstvu, na najbolji mogući način pokazuje kako ga u životu vode ideali, a ne koristoljublje - napisao je tajnik sindikata Siniša Kuhar.

Bauk: Primijetio sam poslovični cinizam u tom tekstu

Ističe i kako će Bauk uskoro postati povijesno važan poput Stipe Šuvara i njegove reforme školstva jer će “raskrinkati povijesne i isprazne zablude o javnoj upravi kao profesionalnom i depolitiziranom servisu građana”.

- Primijetio sam poslovični cinizam u tom tekstu, ali kao zastupnik sam se i ja služio takvim riječima pa se na to ne mogu ljutiti. Uostalom, cijenim smisao za humor gospodina koji je to napisao, ali takav način komunikacije sada koristim samo privatno - rekao nam je u četvrtak ministar Bauk.

Konkurencija su bili Mrsić i Milanović

U konkurenciji su bili i ministar rada Mirando Mrsić te premijer Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • sestro 17.01.2014.

    blago nama s ovakvim neznalicama..jedino što znaju privatizirati medije i pravosuđe i preko njih vladaju..sve ostalo je samo ideologija i životarenje u II svj.ratu tj pričama o njemu se i dalje dobro živi na račun naivnih pavijana..

  • WOMANIZER 17.01.2014.

    mislio sam da sam šokiran, ali kad sam došao do slike s milanovićem...

  • tižu 17.01.2014.

    Živjet će ovaj narod! Sjećate li se ove poštapalice, a mislim da je i naziv filma iz vremena samoupravnog socijalizma? Dokaz je da unatoč svim krizama i olujama, još uvijek ima ljudi koji se ne predaju duhom. Samo jedna primjedba: Milanović i Mrsić trebaju biti 1. i 2. pratilja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare