To je to što me zanima!

Sindikat: Policajci, nemojte se ustezati koristiti oružje

Dosta je poginulih kolega! Samo živi možemo štiti građane i hraniti svoje obitelji, stoji u priopćenju Sindikata. Izrazili su sućut obiteljima žrtava Koradea
Vidi originalni članak

Sindikat policije Hrvatske poziva sve policajce da u skladu s ovlastima više se ne ustežu uporabiti vatreno oružje! Dosta nam je poginulih kolega! Samo živi možemo štiti građane i hraniti svoje obitelji! Prigodom svakog postupanja, svaki policajac imat će maksimalnu zaštitu i podršku Sindikata policije Hrvatske!
Sindikat je također izrazio sućut obitelji ubijenog policajca Maria Kusanića te obiteljima žrtava Ivana Koradea.
- Ovim putem, pozivamo sve policajce da unatoč ovom teškom događaju i dalje nastave raditi svoj posao časno i savjesno kao i do sada, ne libeći se upotrijebiti svoje zakonske ovlasti, uključujući i vatreno oružje. Također, apeliramo da prigodom svakog postupanja čuvate svoje živote, jer ukoliko ne možemo zaštititi sebe, ne možemo zaštititi ni građane kojima služimo i koje štitimo - kaže se u izjavi Sindikata policije Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ćofi 06.04.2008.

    Iskreno bi rekao da je bar 70% policajaca pokvareno u jednom ili drugom smislu...Patrole zaustavljaju i legitimiraju klince, dok sa druge strane ceste huligani razbijaju boce i pjevaju tj. deru se na sav glas...Kak mi je jedan murjak rekao \"To se nas ne tiče\". Dobar je taj moto policije, guraju građane da uzmu zakon u svoje ruke, a onda kad sve bude gotovo (3,4 mrtvih) e tek onda da ih se zove...Mrš, di je milicija?

  • Goge61 06.04.2008.

    Potezati oružje na prvu? Svaka tri mjeseca prvo psihološka procjena stanja svakog policajca! Svaka čast, ali ima nas svakojakih!!!

  • mytzek 06.04.2008.

    ZA korištenje oružja sam jer je to u redu, ko u Americi - ako ti murjak kaže da staneš onda ima da se ukopaš u mjestu i nema niti da ga prstom takneš... ALI NISAM za to da se neki ponašaju u javnosti kao nedodirljivi šerifi i primitivci koji izigravaju neku vlast - uz PRAVO, gospodo policajci, idu OBAVEZA i UZORITOST!

Komentiraj...
Vidi sve komentare