To je to što me zanima!

Sindikat vozača: Paravinju je policija zaustavila i pustila

Inspekcija cestovnog prometa navodno je bila informirana o tome da Dragan Paravinja ima kriminalnu prošlost, rekli su u utorak predstavnici Sindikata vozača
Vidi originalni članak

Inspekcija cestovnog prometa navodno je bila informirana o tome da Dragan Paravinja ima kriminalnu prošlost, rekli su u utorak na konferenciji za novinare predstavnici Sindikata vozača. Sumnjaju i da su poslodavci to trebali znati jer je Paravinja vozio vozila u vrijednosti između 50.000 i 60.000 eura i imao je kartice za točenje goriva pa su ga zato trebali provjeriti. Rekli su i kako je Paravinju jednom zaustavila policija u Gospiću jer je prekomjerno vozio. Okupljenim novinarima su i dali dokumentaciju o Paravinjinu radu, tahografske listiće i prijave inspekcijama. 

Sindikat: Umorni vozači su 'tempirane bombe'

Također su upozorili na općenito loše stanje u sektoru u kojem, kažu, vlada kaos. Kažu kako su vozači u starim kamionima opasnost na cesti za sve i 'tempirane bombe'. Dodaju kako ih poslodavci tjeraju da voze 20 tona tereta više od predviđenog što je protuzakonito. Kažu i kako ih često tjeraju da voze više sati nego što je predviđeno zbog čega su često umorni. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Mučko_đubre_1 28.06.2011.

    od prometne koja jedva čeka da završi smjenu ni ne možete očekivati da posumnja u nešto takvo, pogotovo na tim brzim relacijama di zaustave 4-5 vozila u smjeni...

  • pupamac 28.06.2011.

    Dokle god su nam politicari najveci lopovi u drzavi zakon ce biti na njihovoj strani.

  • dom2 28.06.2011.

    Sve je to u skladu sa zakonom zar ne? Krivična djela nije počinio na teritoriju Hrvatske i zato HR pravosuđe nije reagiralo. A ono neka silovanja pa nije na marsu to je na zemlji a ima još 288 "Paravinja" i sramota ako ih ne počnu procesuirati. Toliko o zakonu jer preočito je koga zakon štiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare