To je to što me zanima!

Sindikati će se odreći božićnica od 1250 kuna?

Sindikati su razgovarali s predstavnicima Vlade o Temeljnom kolektivnom ugovoru za javne službe. Sljedeći tjedan bi se, kažu, mogli dogovoriti
Vidi originalni članak

Vlada i sindikati su u četvrtak nastavili pregovore o Temeljnom kolektivnom ugovoru za javne službe koji je istekao krajem srpnja. Nakon sastanka u Banskim dvorima rekli su kako su bliže dogovoru koji bi mogli postići sljedeći tjedan. Ministar prometa i mora Božidar Kalmeta je rekao da će se sindikati ako prihvate sporazum s Vladom odustati od božićnica u iznosu od 1250 kuna te će korigirati troškove prijevoza i još neke stvari, javlja HRT. Tako bi Vlada uštedjela barem 650 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hogar0071 02.09.2010.

    A da srežete broj županija, gradova i općina na najmanju moguću mjeru i da srežete broj zaposlenih u državnim firmama (ostaviti one koji zaista rade i koji znaju raditi) pa ćete tu cifru uštedjeti na mjesečnoj razini.

  • jontra69 02.09.2010.

    ničega se nemojte odricati ako banda na vlasti ne ispoštuje volju građana o referendumu.kad njih nije briga za volju naroda zašto bi nas bilo briga gdje će nabaviti lovu da isplate sva lažna obećanja koja su dali da bi ostali na vlasti?da su manje krali bilo bi para za sve.

  • Kataryzig20 02.09.2010.

    Valjda im neće kruna past s glave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare