To je to što me zanima!

Sindikati prikupili 95 posto potpisa za izmjenu ZOR-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ozren Matijašević pozvao je građane da daju potporu inicijativi. Rekao je da će aktivnost sindikata biti i izmjena Zakona o referendumu
Vidi originalni članak

Sindikalci su do subote navečer prikupili 95 posto potpisa potrebnih za raspisivanje referenduma o izmjenama Zakona o radu. Ozren Matijašević, predsjednik Hrvatske udruge sindikata, pozvao je građane da daju potporu toj inicijativi te je dodao kako će jedna od sljedećih aktivnosti sindikata biti izmjena Zakona o referendumu, piše HRT. Predsjednik Matice hrvatskih sindikata, Vilim Ribić, istaknuo je kako su sindikati zgroženi suglasjem vlasti i oporbe da se raspisivanje referenduma oteža.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nicijisin49 20.06.2010.

    Pozitivna strana ovoga referenduma je budjenje gradjanskog korpusa iz letargije i svijest da nasu sudbinu drzimo u vastititim rukama prvenstveno mi gradjani , a ujedno je razotkrio sav cinizam vladajuce garniture koja gradjanske institucije uvazava samo deklarativno i koja citav narod ove zemlje tretira kao stoku sitnog zuba. Zubi su nam mozda sitni, ali kad slozno zagrizemo vladajuci ce vrisnuti od bola.

  • JerkoKC 20.06.2010.

    Crkva ne može biti na strani radnika,jer od pantivjeka su njezini najveći donatori uvijek bili največi lopovi i kriminalci koji su morali na taj način iskupiti svoje velike grijehe da bi ih Bog spasio,ali ih je na zadnju ipak vrag uzeo.

  • mmarek10 20.06.2010.

    nicijisin49- tako bi trebalo bit a kako će biti to ćemo vidjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare