To je to što me zanima!

Siniša Vuco opet istukao ženu i izbacio je iz stana

Nakon što je u stan stigla supruga, s kojom dulje vrijeme ne živi, prvo ju je napao verbalno da bi naposljetku svađa prerasla u fizički napad
Vidi originalni članak

Policija traga za pjevačem Sinišom Vucom (36) nakon što ga je supruga Jelena (34) prijavila policiji jer ju je u nedjelju u 4 sata nakon što se vratila s proslave svoga rođendana išamarao u obiteljskom domu na splitskom Mertojaku. Prema informacijama iz PU splitsko-dalmatinske, banuo je usred noći u stan iz kojeg je iselio prije par mjeseci. Kad se Jelena vratila iz noćnog izlaska s prijateljicom iz jednog splitskog kluba, nekoliko ju je puta u kupaoni udario po licu, te zajedno s njezinom maloljetnom sestrom izbacio na ulicu.- Prvi put nakon 13 godina izašla sam vani proslaviti rođendan i ovo se dogodilo. Sa sestrom koja je čuvala naših troje djece, izbacio me na ulicu i sklonile smo se u moj automobil. Nazvala sam ga da me pusti u stan ili ću otići na policiju. Spustio mi je slušalicu i prijavila sam ga, kazala nam je Jelena.

Nešto kasnije situacija se smirila i Jelena se vratila u stan u kojem su za vrijeme incidenta bili njihove troje djece. Kaže kako je svemu kumovao alkohol, kojeg Vuco nije prestao piti niti nakon teške srčane operacije prije par godina. I dan prije Valentinova prijavila ga je zbog obiteljskog nasilja. Kasnije su to zajedno pokušali izgladiti preko medija kao napuhanu priču, a povukla je i prijavu. Inače, iza Vuce je niz prekršaja radi remećenja javnog reda i mira. Svađao se sa susjedima, nasrnuo je na i vozača autobusa koji mu nije htio prevesti plakate u Njemačku, a u par navrata vitlao je pištoljem za kojeg nije imao dozvolu.

- Odselio se prije 2 i pol mjeseca i uopće ne znam gdje živi. Na sve sam načine pokušavala spasiti ovaj brak, a sad ne vidim ništa drugo osim rastave. Obećao se promijeniti, a na sve je utjecao i prošli incident. Cijelo vrijeme nije prestajao piti alkohol i tablete za srce. To je učinilo svoje, objasnila je Jelena. Kaže kako je stan u njegovom vlasništvu. Jelena nema vidljivih ozljeda i odbila je liječničku pomoć, a Vuci su mobiteli isključeni.

 
Idi na 24sata

Komentari 37

  • sunny666 14.11.2007.

    vuco uvijek na obljetnice daruje BATINE!!

  • Megy 11.11.2007.

    Meni je još jadnije što će mu se ona vratit bez obzira na sve jer kao \"ljubav je jača od svega\" kako ona kaže - MA DA MOŠ MISLIT!!!! Nakon prvog udarca treba uzvratit i uzet mu sve što ima!!!!!

  • Gege 08.11.2007.

    malo ju je nasamarao za Valentinovo pa malo za rođendan... tko zna što joj za Božić sprema... smrad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare