To je to što me zanima!

Sinovčića priveli pa pustili da se brani sa slobode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sinovčića su priveli istražnom sucu jer je navodno prijetio svjedocima. Sudac mu nije odredio pritvor jer misli da nema opasnosti od ponavljanja djela
Vidi originalni članak

Rena Sinovčića (50) zadarska je policija privela u petak navečer zbog sumnje da je prijetnjama i obećavanjem darova pokušao navesti svjedoke na davanje lažnog iskaza u postupku koji se vodi protiv Zlatka Lisice (32) iz Bibinja. Lisica je već u jednomjesečnom pritvoru zbog dva pokušaja iznude u zadarskoj četvrti Dračevac. Terete ga da je na ime već vraćenog duga tijekom kolovoza ove godine više puta prijetio smrću muškarcu (25) i njegovu ocu (61). Javnosti je poznat otkad je prije deset godina s tadašnjom djevojkom, a kasnije suprugom Meri i suradnicima opljačkao dva i pol milijuna kuna iz dostavnog vozila Dalmatinske banke u centru Zadra. Sinovčić, zadarski poduzetnik, HDZ-ov predsjednik Općinskog vijeća Općine Novigrad, vlasnik medijske kuće Vox i vanjski suradnik NK Zadar zaradio je kaznenu prijavu. Policajci ga nisu izveli iz Škode Octavije pred sudom, već su ga bez lisica uveli u sudsku zgradu u kojoj je i istražni pritvor. Do sada su na zadarskim sudovima vođene brojne parnice protiv Sinovčića, no za nijednu nije osuđen. Za neke je nastupila zastara. Istražni sudac Vladimir Mikolčević ocijenio je kako nema opasnosti od ponavljanja djela te Sinovčiću nije odredio pritvor.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zvone666 03.09.2010.

    Reno je kralj!!!!!!!!.MOŽETE MU +OPUŠIT svi vi.Zapitajte se kakvi bi Vi bili da ste na njegovom mjestu.Reno je pomogao ljudima i nikad nije ništa tražio nazad.SRAMITE SE!

  • jontra69 03.09.2010.

    ni sada mu se neće ništa dokazati,ZNA SE

  • annna9 03.09.2010.

    hahah, još najbolje da ce ga staviti u pritvor... inace, zanimljiva informacija iz prve ruke-taj Lisica i njegova žena su sakrili novce, odlezali kaznu, izasli iz zatvora, i sad trose pare :) eno jedna nova velika kuca upravo nice. pa ti ne budi kriminalac... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare