To je to što me zanima!

Sinu (19) splitskog ugostitelja 30 dana u istražnom zatvoru

Toni M. je u noći s četvrtka na petak svojim BMW-om naletio na Fiat Uno pri čemu je usmrtio vršnjaka, Marka B. Policiji je već poznat kao kradljivac te bacač bombe
Vidi originalni članak

Toniju M. (19) iz Solina određen je jednomjesečni istražni zavor jer je u noći s četvrtka na petak svojim BMW-om naletio na Fiat Uno pri čemu je usmrtio vršnjaka, Marka B.

Toni M., sin poznatog splitskog ugostitelja, od ranije je poznat policiji po krađama te teškom incidentu iz 2010. godine kada je bacio bombu na solinsku policiju.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • andi_1 21.05.2012.

    Čisti dokaz da je Tatica tu imao prste, jer sa 19 godina imat podeblji dosje i još bit na slobodi, to u nromalnom svijetu nemože bit normalno ....

  • laky145 21.05.2012.

    jad i bijeda ove drzave.znao sam da je mali smrad od nekog supka iz ugledne obitelji hdz.ako ga puste neka ga kokne stari od decka sto je pogino.treba smrada zatuci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • purgi1 20.05.2012.

    i on će biti iz društveno prihvatljive obitelji i odlepršati u Švicarsku.Isprobana metoda pa čemu onda izmišljavati nove scenarije.Čiča mića gotova je priča. MA NA VJEŠALA I NEKA ISTRUNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare