To je to što me zanima!

Sinu htio uhvatiti lopticu: Pao preko ograde tribine i poginuo

TV kamera snimila je kako navijač poseže za lopticom koju je prema tribinama poslao igrač Rangersa. Lopticu je uspio uhvatiti, ali je prevagnuo preko ograde
Vidi originalni članak

Navijač baseball kluba Texas Rangers poginuo je u četvrtak nakon pada s tribine stadiona u Arlingtonu pokušavajući uhvatiti lopticu, piše BBC. Shannon Stone (39) preminuo je sat vremena kasnije u bolnici.  Pao je s visine od 6 metara. Sve je gledao njegov sin koji je bio s njim na utakmici. 

Televizijska kamera snimila je kako Stone poseže za lopticom koju je prema tribinama poslao igrač Rangersa, Josh Hamilton. Lopticu je uspio uhvatiti, ali se prevalio preko ograde i nestao u prostoru između tribina i semafora. Kako piše NBC, Shannonova supruga rekla je kako je suprug dan prije kupio novu baseball rukavicu i njome želio za sina uhvatiti lopticu. Dodala je kako je dječaku Hamilton najdraži igrač.

Igrač protivničkog Oaklanda, Brad Ziegler, bio je u blizini kada je navijač pao. 

-  Bio je pri svijesti. Bolničare je odmah pitao za sina i rekao kako je ostao sam na tribini. Uvjerili su ga da će se pobrinuti za dječaka i odnijeli ga na nosilima. Kasnije je preminuo - ispričao je Ziegler. 

Ovo je drugi kobni pad s tribina u ovogodišnjoj baseball ligi. Na stadionu Colorado Rockiesa u svibnju je poginuo 27-godišnji navijač. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zmajodbosne 09.07.2011.

    tolika visina, a ograda ljudima do koljena. eh ti "pametni" amerikanci.

  • xxx1 09.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mssuperhik 09.07.2011.

    Već su ga pokopali a Vama je to udarna vijest...

Komentiraj...
Vidi sve komentare