To je to što me zanima!

Širi nego što je viši: U realityu izgubio 12 kg, sad ima 214 kg

Na dan konzumira do 7.000 kalorija, što je tri puta više od preporučene dnevne vrijednosti. Indeks tjelesne mase koji u normali iznosi 25, kod Roba je čak 86
Vidi originalni članak

Britanac Rob Gillet (25) toliko je debeo da mu je opseg struka  veći od visine, piše Daily Mail. Teži 226 kilograma zbog čega su ga liječnici upozorili da će uskoro umrijeti ukoliko ne smršavi. Rob tvrdi da je ovisan o gaziranim napicima i kolačima. Na dan konzumira do 7.000 kalorija, što je gotovo tri puta od preporučene dnevne vrijednosti. Indeks tjelesne mase koji u normali iznosi 25, kod Roba je nevjerojatnih 86. 

- Volim kolače, slatko, a ponekad pojedem i pitu. Ne viđa mi se što vidim u ogledalu, ali kad vidim hranu moram jesti. I jesti, jesti, jesti... - rekao je Rob koji živi u Južnom Walesu. 

Priznao je da ponekad noćima plače jer nema djevojku i ne može živjeti prosječan život 25-godišnjaka. 

- Više se ni ne dopisujem s djevojkama na chatu. U tome više ne vidim smisao. Htio bih izgubiti kilograme tako da mogu stati u modernu odjeću i izlaziti s prijateljima. Ali volim i krafne, najviše one s kremom - rekao je Rob, koji za svoju debljinu okrivljuje baku koja ga je od malena stalno ''trpala'' hranom. 

Mladić sudjeluje u reality showu ''Supersize v Superskinny'' u kojemu režim prehrane mijenja s premršavom Hayley Payne (25) koja teži samo 43 kilograma. Robov obilan doručak kojeg peče u tavi punoj masti zamijeni će za samo dvije šalice čaja, a za večeru će krišku salame i malo kozjeg sira. 

- Jedući kao Hayley shvatio sam da ne moram baš toliko jesti. Jedem više voća, povrća i izbacio sam 'smeće'. Ne nedostaju mi krafne. Plivam tri puta na tjedan i osjećam se puno bolje - zaključio je Rob. Za sada je izgubio 12 kilograma i 25 centimetara u struku. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Ela30_1 15.03.2012.

    Mnoge greske koje roditelji cine jeste da bezpotrebno trpaju hranu u voju djecu, tjeraju ih da jedu i na kraju ih stavljaju na kojekakve dijete kao sto je mene moja mama....uvijek sam bila debeljuca jer su bas tako trpali u mene od djeda i bake do oca i majke dok nisam dogurala do 100 kila u svojoj dvadesetoj godini....e onda sam se lupila po glavi, stavila katanac na frizider i obukla patike pa pravo na trcanje...i gle cuda....za 5 mjeseci ja spala na 60 kila :))) Eh sad kad imam svoje dijete kojemu je 9 mjeseci dobro pazim sta jede....znaci samo frisko i zdravo i to je to a tek je poceo i mogu vam reci da uziva dok jede kuhano povrce i vocne hapice.....znaci kako naucimo svoju djecu da jedu takvi ce i biti a ja necu dozvoliti da moj sin prolazi kroz ono to sam ja morala pa neka se moja mama ljuti do neba sto joj nedam da mu daje kruh umocen u nekakvu masnu sosu....

  • valentinamala 09.03.2012.

    danas sam bila na lječničkom i imam 63 kg i 170 cm... jedem sve... čokolade, bombone, a keksi su mi najdraži... volim i jabuke i brokulu a i meseko...a o mlijeku da ne pričam i to punomasno... al sve to ja strpam u sebe u malim količinama i eto mene... moram priznat da i ne vježbam... :)

  • user_46331 08.03.2012.

    U obitelji imam slučaj gdje su roditelji nižim rastom i toliko su iskompleksirani da su sina trpali hranom da bi narastao, a sada su dobili srednjoškolca koji je širi nego duži, a nema još ni 18 god. Sada je dečko iskompleksiran radi debljine, a nemože bez hrane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare