To je to što me zanima!

Sirija: Na igralište pala bomba, poginulo desetero male djece

Oko glavnog grada nastavljaju se intenzivne borbe, a aktivist Abu Kassem rekao je da u novom napadu u selu Deir al-Asafir nitko od ubijenih nije stariji od 15 godina
Vidi originalni članak

Sirijski aktivisti tvrde da je vlada bacila bombu na dječje igralište pri čemu je desetero djece poginulo.

Video koji je objavljen na internetu pokazuje dječja tijela na tlu iznad kojih plaču njihove majke. Oporbeni aktivist rekao je da su djeca poginula kada je MiG bombardirao selo Deir al-Asafir istočno od Damaska. Na tlu su navodno bile kazetne bombe, ali Vlada je negirala njihovu upotrebu, piše BBC.

Oko glavnog grada nastavljaju se intenzivne borbe, a aktivist Abu Kassem rekao je da u novom napadu nitko od ubijenih nije stariji od 15 godina. Rekao je i da je još 15 ljudi ranjeno, a negirao je da su pobunjenički borci u naselju. Tvrdi da oni djeluju na periferiji. 

Prema neprovjerenom izvješću sirijskih lokalnih koordinacijskih odbora u nedjelju je diljem zemlje život izgubilo 117 ljudi, uključujući 14 djece. 

Pobunjenici su u nedjelju izvijestili da su okupirali zračnu vojnu bazu Marj al-Sultan. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • gabica0111 27.11.2012.

    jeb***politika....da se takvima ne moze stati na kraj???? NATO, SAD,Rusija i ostale velesile.....koja je vasa korist svega toga???? nitko se ne zeli mjesati jer prijete jedni drugima....ma fuj i ljudi....sirotu djecicu ubijati....nadam se da cete za to biti visestruko kaznjeni i da nakon ovoga necete moci mirno spavati..

  • WOMANIZER 26.11.2012.

    stvarno strašno!

  • mario 56 26.11.2012.

    hm kažu teroristi nismo ni bili u tom selu bili smo na rubu sela a zašto ne optužujete izrael pa prije par dana pobio je tridesetero djece u gazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare