To je to što me zanima!

Sirijac (18) autom bježao policiji u Zagrebu. Ide u istražni zatvor

Muškarac (18) bježao je policiji te se oglušio na više njihovim zapovijedi, kasnije se u skretanju zabio u uzdignuti rubnjak...
Vidi originalni članak

Općinsko kazneno državno odvjetništvo u Zagrebu ispitalo je državljanina Sirije (18) za kojeg su sumnjali da je divljao zagrebačkim ulicama te bio nasilan prema službenoj osobi. ŽDO Zagreb donijelo je rješenje, muškarcu je određen istražni zatvor.

Sumnja se da se muškarac (18) u petak oko 3 sata u Zagrebu oglušio se na zapovijed policijskih službenika te im bježao vozilom. Nije zaustavio vozilo na svjetlosne i zvučne signale policajaca. Upravljao je gradskim ulicama prevelikom brzinom i prolazio kroz crvena svjetla na semaforima, čime je ugrozio druge sudionike u prometu i policijske službenike koji su ga pratili.

IMAO ZABRANU UPRAVLJANJA Policija našla mladića (21) koji im je kod Sinja bježao u BMW-u bez registracije. Ide u zatvor

Muškarac je se u bijegu oglušio na zapovijed policajca koji je stupio na kolnik i položajem tijela zapovjedio da zaustavi vozilo. Nastavio se vozilom kretati prema njemu pa se policajac izmaknuo radi izbjegavanja naleta vozila. Uz to, nastavio je vožnju i u skretanju udario u uzdignuti rubnjak ceste te oštetio svoje vozilo kojim je potom prošao kroz rampu i ušao u prostor sportsko rekreativnog centra gdje su ga policajci uhitili nakon brze vožnje i dodatnog oštećenja vozila. 

Sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od bijega kojeg je sudac istrage prihvatio i odredio po predloženoj osnovi.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • liliZG2.0 04.03.2024.

    uvesti u zakon, bilo kakav prekršaj a pogotovo kazneno djelo , u avion i pravac domicilna zemlja.

  • dahvaul 04.03.2024.

    Halo hitan zakon di se takvi u 24 sata deportiraju iz zemlje.Ima ih ko mrava kod nas zahvaljujući domačim izdajnicima.

  • neidemdalje 04.03.2024.

    počelo je...naoružaj se narode dok je vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare