To je to što me zanima!

Sirijska vlada obećala prekid rata tijekom Kurban-bajrama

Lakhdar Brahimi iz Ujedinjenih naroda kazao je da je dobio obećanje sirijske vlade kako će prekinuti rat na četiri dana. Kurban-bajram počinje u četvrtak i traje 4 dana
Vidi originalni članak

Sirija će prekinuti vatru tijekom islamskog blagdana Kurban-bajrama, javlja BBC. Kurban-bajram, naime, počinje u četvrtak i trajat će četiri dana. 

Lakhdar Brahimi iz Ujedinjenih naroda kazao je da je dobio obećanje sirijske vlade kako će prekinuti rat na četiri dana. No, pobunjenici su mu rekli da će uzvratiti vatru napadne li vladina vojska. 

– Nakon mog posjeta Damasku dogovorili smo se da će sirijska vlada prekinuti rat tijekom Kurban-bajrama, ali o tome će obavijestiti javnost u srijedu ili četvrtak – rekao je Lakhdar Brahimi. 

– Ako se ovaj skroman sporazum ne prekrši, nadamo se kako ćemo ga produžiti i da će doći do primirja – rekao je alžirski diplomat u UN-u.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ubananismo 09.03.2013.

    budale

  • MALA RAJA 25.10.2012.

    ..ne kužim kod nas kada se ratovalo ratovalo se i za Božić, Uskrs, N. godinu.....ovi malo ratuju, malo ne ratuju..zašto nebi ratovali od pon-pet, pa preko vikenda malo odmarali.......i neka im to ide u radnu knjižici....hahahh

  • Pravo Prevaren 25.10.2012.

    Stvarno pravi pacijenti prestanak svih bojnih djelovanja dok se ne pojedu baklave i tufahije.....:))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare