To je to što me zanima!

Sirijskog dječaka đaci mučili vodom, udarali i vukli po travi

To je bilo prije mjesec dana, a šokantna snimka se sada proširila društvenim mrežama. Pokrenuto je i prikupljanje pomoći za dječaka sa snimke i dosad je skupljeno oko 350.000 kuna
Vidi originalni članak

Izbjeglici (15) iz Sirije su kolege u školi nasilno nalijevali vodu u grlo, tukli ga, vukli po podu i stisnuli za vrat na igralištu škole u Huddersfieldu.

To je bilo prije mjesec dana, a šokantna snimka se sada proširila društvenim mrežama. Pokrenuto je i prikupljanje pomoći za dječaka sa snimke i dosad je skupljeno oko 350.000 kuna.

Dječak Jamal pobjegao je iz grada Homsa u Siriji koji je bio okupiran od svibnja 2011. do 2014. Napad na školskom igralištu je snimao treći učenik i jasno se vidi da Sirijac već ima gips na ruci moguće zbog prethodnog napada školskih kolega. Na snimci se čuje kako napadač urla na dječaka: ‘Utopit ću te!’

Nakon napada Sirijac je mirno otišao od grupe nasilnika. Daily Mail piše kako neki u komentarima navode da je nasilnik već trajno izbačen iz škole, a navodno ga je ispitala i policija. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • nori 🖖 29.11.2018.

    Na njegovom mjestu iz protesta bih se vratio u Siriju

  • 28.11.2018.

    Interesantno je kako strah od moguce zrtve, zrtvu pretvori u nasilnika. U svima nama cuci moguce zlo samo sto miruje ako nije isprovocirano. Slicno je bilo i u domovinskom ratu gdje su srbi prednjacili u nasilju ali je bilo i hrvata posebno maloljetnika koji su se iz djece pretvorili u zvijeri.

  • Papatest 28.11.2018.

    Imaju i oni svoje Bujance,Markičke i Glasnoviće

Komentiraj...
Vidi sve komentare