To je to što me zanima!

Širio lažne vijesti o Covidu-19 i djelatnicima bolnice na internet

Sredinom siječnja muškarac je na društvenoj mreži objavio status o tome da se djelatnike bolnice prisiljava na cijepljenje i da im se prijeti otkazom, te da su oni djelatnici koji su se već cijepili razvili nuspojave.
Vidi originalni članak

Porečka je policija dovršila kriminalističku istragu i utvrdila kako je 51-godišnji muškarac izmišljao i širio lažne vijesti, čime je izazvao uznemirenost građana.  

Naime, sredinom siječnja muškarac je na društvenoj mreži objavio status o tome da se djelatnike bolnice prisiljava na cijepljenje i da im se prijeti otkazom, te da su oni djelatnici koji su se već cijepili razvili nuspojave.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija je protiv 51-godišnjaka podnijela optužni prijedlog nadležnom sudu.


 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • covid19pro 04.02.2021.

    Ja bih prijavio Stožeraše koji širen lažne tvrdnje da maske sprečavaju zarazu a otkad se nose maske zaraženih je više i neki od njih se zarazili.. Prijavio bi i Capaka koji stavljanjem svoje guzice na cijepivo omalovažava lijek koji će "spasiti" svijet

  • DinoAKA ljubiša 04.02.2021.

    Prvo parizeraše, i pro-stožer eksperte, hvala molim.

  • INTELIGENCIJA2020 04.02.2021.

    ozbiljno kazniti, internet ratnike

Komentiraj...
Vidi sve komentare