To je to što me zanima!

Sisački trovači u ponovljenom procesu pušteni na slobodu!

U ponovljenom suđenju Gordana Laktašić je osuđena na četiri, a Dragomir Pavlović na pet godina zatvora. Na prvom suđenju, ona je dobila 20, a on 35 godina zatvora
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko godina, sudski je okončana je afera "Sisački trovači". Vijeće Županijskog suda kojim je predsjedala sutkinja Melita Avedić , donijelo je presudu kojom se Dragomir Pavlović prvookrivljeni za trovanje Jadranke Podgoršek kažnjava s pet godina zatvora, a oslobađa optužbe za trovanje profesora Damira Zaimovića. 

Na prvostupanjskom suđenju Pavloviću je izrečena kazna zatvora u trajanju od 35 godina, a Gordani Laktašić 20 godina. Sada joj je izrečena kazna od 4 godine zatvora te je puštena na slobodu. Tužiteljstvo je najavilo žalbu.

Nevjenčani bračni je proveo u pritvoru  3 godine i 9 mjeseci. Tako dugotrajni pritvor imao je samo Rade Miljević, okrivljen za ratni zločin koji je pravomoćno oslobođen optužbe.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 05.06.2014.

    Sumrak pravosuđa, sumrak mozgova. Nema nam spasa.

  • frčka 05.06.2014.

    ovo koliko su proveli u pritvoru će im se računati u kaznu i mogu van..... zakaj ja svoju djecu učim da budu pošteni??? dajte me podsjetite....

  • ella1234xD 05.06.2014.

    ubojice na slobodi ,ma krasno ,već se osjećam sigurnije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare