To je to što me zanima!

Sisak čeka vodeni val, moguć porast nekih rijeka u Slavoniji

Izvanredna obrana od poplava provodi se i dalje na području Donjeg Pokuplja, ponajprije Letovanića i Žažine jer je bilo dodatne kiše, a 'prijeti' i rijeka Kupa
Vidi originalni članak

Kupa i Korana su u opadanju, a večeras se očekuje da će vrh vodenog vala Save i Kupe biti na području Siska, kažu u Hrvatskim vodama. Podjestimo, nakon obilnih kiša tijekom vikenda porasli su vodostaji rijeka

Izvanredna obrana od poplava provodi se i dalje na području Donjeg Pokuplja, ponajprije Letovanića i Žažine jer je bilo dodatne kiše, a i rijeka Kupa ima u ovim trenucima vrhunac na tom području. U ponedjeljak navečer očekuje se da će vrhunac vodenog vala proći Siskom. U Hrvatskim vodama kažu da ne očekuju dodatne probleme. 

Očekuje se i porast vodostaja Dunava i Drave na slavonsko-baranjskom području, no i to bi trebalo, tvrde u Hrvatskim vodama, proći bez problema. 

Što se prognoze tiče vrijeme će i ovog tjedna biti promjenjivo s kišom i pljuskovima. U ponedjeljak je obilnija kiša moguća u Slavoniji dok su u Dalmaciji mogući izraženiji pljuskovi. 

Nevrijeme u Srbiji

Jako nevrijeme je u nedjelju pogodilo Srbiju. Tuča je razbijala prozore i izloge u Golupcu, a kiša je poplavila ulice. U Novom Sadu obilna je kiša padala cijelu noć. Dio grada je i dalje pod vodom. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kung fu panda 25.05.2015.

    Bože pomozi jer očigledno nitko nas ne čuje

  • Supermarine Spitfire 25.05.2015.

    Držite se Sičćani, inati se Slavonijo moja voljena.

  • kokaza5 25.05.2015.

    Nadam se da će štete biti što manje, držite se Sišćani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare