To je to što me zanima!

Sisak: Gorjela ginekologija, nema ozlijeđenih u požaru

Odjel ginekologije Opće bolnice u Sisku koji se obnavlja se zapalio oko 12.20 sati, a za požar su vjerojatno krivi radnici koji su koristili plamen...
Vidi originalni članak

Oko 12.20 sati u srijedu je u podrumu Opće bolnice u Sisku buknuo požar. Kako se doznaje ozlijeđenih u požaru nije bilo, a vatrogasci JVP Sisak i Dobrovoljnog vatrogasnog društva vatru su ugasili oko 13 sati. Vatra je buknula na starom odjelu ginekologije, a pretpostavlja se da su za požar krivi nepažljivi radnici koji su koristili otvoreni plamen. Šteta se tek treba utvrditi.

U OBNOVU SE ULAŽE 35 MILIJUNA KUNA
U rekonstrukciju bolnice bit će uloženo 35 milijuna kuna, a ovo bi trebalo postati jedno od najmodernijih rodilišta u državi. Sagradit će se 30 soba u kojo će mame biti sa svojim bebama. Svaka soba imat će svog 'kuma', a među njima su i predsjednik Mesić, te znanstvenik Ivan Đikić i brojni estradni umjetnici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 25sat 10.06.2009.

    ma, to je pi..in dim

  • kolachich 10.06.2009.

    Uz malo volje, ljubavi i neke nove političare dalo bi se svašta napraviti od Siska... Ali HDZ ga je zatrovao i unazadio za najmanje 15 godina...i još uvijek pobjeđuje (!), ako ne izborima onda trgovinom... Pa nek netko kaže da ljudi zaslužuju više..

  • Keksolino 10.06.2009.

    LOL, istina hermaed .

Komentiraj...
Vidi sve komentare