To je to što me zanima!

Sisak: Razbili lanac švercera, oduzeli 67.000 kutija cigareta

Od listopada 2010. do srpnja ove godine iz BiH je prokrijumčareno više od 67 tisuća kutija različitih cigareta čime je oštećen hrvatski proračun za 1,3 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Sisačko-moslavačka policija otkrila je 21 osobu na području Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije te Grada Zagreba koje sumnjiči za krijumčarenje cigareta. U švercerskom lancu uz Hrvate, sudjelovali su i državljani Srbije i Republike Srpske. 

Od listopada 2010. do srpnja ove godine iz BiH je prokrijumčareno više od 67 tisuća kutija različitih cigareta koje su imale strane nadzorne markica čime je oštećen hrvatski proračun za 1,3 milijuna kuna kolika je tržišna vrijednost cigareta.

- Radili smo u tišini, surađivali sa susjednim županijama i sa susjednom državom i prekinuli taj lanac - kazao je načelnik odjela kriminalističke policije Mile Jurčević.

Voditelj odsjeka organiziranog kriminaliteta, Igor Pasanec, istaknuo je kako je policija koristila sve policijske mehanizme da dođe do organizatora krijumčarenja u čemu je i uspjela. Dio sudionika lanca je u pritvoru, dio je saslušan i puten, a protiv svih su podnesene kaznen prijave.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SmiljanaLučan 04.08.2011.

    price ko i do sada

  • branka6 04.08.2011.

    kome trebam poslat adresu,da mi pošalje malo....?

  • JebačMame 04.08.2011.

    pa šta ćemo pušit sad???

Komentiraj...
Vidi sve komentare