To je to što me zanima!

Šišljagić: Nismo euroskeptici, već su u HDSSB-u eurorealisti

Nismo trgovačka stranka i nemamo potrebu ići u koaliciju sa strankama koje su kompromitirane, HDZ, ili sa strankama koje nemaju ideju, SDP, rekao je Šišljagić
Vidi originalni članak

HDSSB-ovi kandidati za Europski parlament, Stjepan Ribić, Boris Antunović, Boro Grubišić i Dražen Đurović, u subotu su se na tiskovnoj konferenciji, nakon sjednice Glavnog odbora svoje stranke, natjecali tko govori više jezika, a jedan od njih, saborski zastupnik i kirurg, Boro Grubišić, predstavio se na engleskom jeziku. 

Predsjednik HDSSB-a, Vladimir Šišljagić, najavio je da njegova stranka neće ulaziti u nikakve predizborne koalicije ni s HDZ-om ni sa SDP-om i njihovim izbornim partnerima. 

- HDSSB je na nacionalnoj razini izrastao u dovoljno snažnu stranku s jasnim stajalištima i načinom rada različitim od drugih. Mi nismo trgovačka stranka niti imamo potrebu ići u koaliciju sa strankama koje su kompromitirane – HDZ, ili sa strankama koje nemaju ideju – SDP - rekao je Vladimir Šišljagić.  

Pritom se ponovo pohvalio da je upravo županija kojoj je on čelu najviše iskoristila sredstava iz predpristupnih fondova te da su u zabludi svi oni koji misle da je HDSSB stranka nesklona Europskoj Uniji. 

- Mi nismo euroskeptici, mi smo eurorealisti, tvrdi Vladimir Šišljagić.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • ćipiko 17.03.2013.

    Oni su eurorealisti ? p u svim zemljama Europe žive legalisti koji poštuju zakone svoje zemlje i ne rugaju im se noseći bedževe kojima tamo nije mjesto,jer onaj koji se ne osječa krivim treba to i dokazati u svojoj zemlji pred njenim sudovima i građanima.A njihov ... ?

  • dadili 17.03.2013.

    eu fondovi , eu fondovi , eu fondovi ... plakat ćete što ste išta povukli jer će te na kraju povući ******

  • tinaamar 16.03.2013.

    Tamo neki Istrijan ili Dalmatinac da glasa za Slavonca?Ovdje nije stvar Slavonca, ovdje se radi o čovjeku koji je iz E fondova povukao najviše sredstava od bilo koje druge županije u RH, a isto tako, proračun grada Osijeka je na pozitivnoj nuli i bez dizanja kredita u ovoj 2013 godini, jer su svi bitni projekti realizirani novcem iz Eu fondova. No, vjerujem da većina od vas ni ne zna što su EU fondovi, pa zato neka ti Istrijani i Dalmosi glasaju za pipl mast trast... To valjda razumijete što je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare