To je to što me zanima!

Šišljagić 'oteo' mikrofon i riječ ministru Karamarku

DALJ: Na odavanju počasti poginulim hrvatskim braniteljima trebao je govoriti ministar Karamarko. Župan Šišljagić došao je na binu i preuzeo riječ
Vidi originalni članak

Župan Osječko - baranjske županije, Vladimir Šišljagić, u nedjelju je na odavanju počasti poginulim hrvatskim braniteljima u Dalju samoinicijativno došao do mikrofona te je zatražio da mu dopuste govoriti. Krunoslav Borovec je umjesto Šišljagića na binu pozvao ministra unutarnjih poslova, Tomislava Karamarka.
- Prošao sam tisuću kilometara da bih ovdje bio s našim braniteljima te njihovim obiteljima. Zar mi je zabranjeno govoriti? - zapitao je Šišljagić. Karamarko mu je prepustio mikrofon, nakon čega se Šišljagić stao ispričavati. Obrušio se na Karamarka rekavši kako dobro surađuje sa srpskom policijom, a u 19 godina nije napravio ništa da se saznaju imena zvijeri koje su počinile masakr u Dalju. Pri kraju govora sve je pozvao na konferenciju za novinare nakon komemoracije. Karamarko je Šišljagiću rekao kako je komemoracija 'zadnje mjesto na kojem se vodi predizborna kampanja'.

'ŠIŠLJAGIĆ JE NAMJERNO NAPRAVIO SKANDAL'
Tomislav Ivić, ministar branitelja, komentirao je kako je Šišljagić svjesno napravio skandal, premda je znao da zbog skraćenog protokola neće govoriti. Istaknuo je kako je župan na silu uzeo riječ te tako pokazao da mu ništa nije sveto. Naglasio je kako ni on kao ministar nije govorio, a na komemoraciju nisu došli strančariti.
- Falili su mu još samo tenk i petokraka na čelu da zorno prikaže kako je to u Dalju izgledalo prije 19 godina - rekao je Ivić. Dodao je kako se 'pionirčić Šišljagić' razvidno na taj način morao dokazati šefu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mario66617 01.08.2010.

    a kao da je Karanom Marku i ostaloj sviti stalo do poginulih...i oni su došli ubrati koji plusić...

  • pincot 01.08.2010.

    Običan ustaški dernek kojeg treba zabraniti

  • Raziel CRO 01.08.2010.

    Pazite šta pišete, da vam admin ne obriše komentare.I on je u hadezeju izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare