To je to što me zanima!

Šišljagić proglasio elementarnu nepogode za dijelove županije

Šišljagić je proglasio stanje elementarne nepogode za dio područja Osječko-baranjske županije zbog posljedica uzrokovanih nevremenom 26. i 27. lipnja
Vidi originalni članak

 Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić u ponedjeljak je proglasio stanje elementarne nepogode za dio područja Osječko-baranjske županije zbog posljedica uzrokovanih nevremenom koje je 26. i 27. lipnja pogodilo to područje.

 Kako je priopćeno, uvidom u izvješća gradskih i općinskih povjerenstava za procjenu šteta uzrokovanih elementarnim nepogodama utvrđeno je da su znatna oštećenja nastala na području gradova Našica i Osijeka te dvadeset općina osječko-baranjske županije.

 Šteta se procjenjuje na više od 190 milijuna, a kreće se od 10 do sto posto na gotovo 47 tisuća hektara poljoprivrednih površina i nešto više od 170 tisuća voćaka i trsova.

 Stanje elementarne nepogode proglašeno je na prijedlog Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ursuss 04.07.2016.

    Već nekoliko puta elementarna nepogoda ali pomoći NEMA,- niti lipe, samo zajebancije oko skupljanja papira... bojim se da je to samo predizborna kampanja...

  • jozabroz 04.07.2016.

    ma bas fino, sve si ti izracunao, no vidicemo kad cete i koliko vratit ljudima za naknadu stete..))))) a to bi sad pred izbore morao isplatit,nije dovoljno vjecno obecavat,,a ti ides obecavat bas pred izbore,,))))

  • vihor 2016 04.07.2016.

    ovaj je lud zubunjen ne normalan ,pravi od naroda bedake ,popisivaju stetu ,a od toga nista proslo kao i za susu ,samo se bori za fotelju,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare