To je to što me zanima!

Sj. Koreja objavila snimku na kojoj razaraju američki grad

Na YouTubeu su objavili video u kojem mladić sanja o ujedinjenoj Koreji, a na kraju se prikazuje američki grad nalik na New York kako gori u plamenu
Vidi originalni članak

Sjeverna Koreja objavila je na YouTubeu video u kojem se vidi napad na američki grad poput New Yorka, a snimku je u subotu na internet stavila sjevernokorejska službena internetska stranica Uriminzokkiri koja prenosi vijesti i propagandu s državnih medija.

Video počinje s mladićem koji sanja da leti u raketi lansiranoj u orbitu Zemlje i dok kruži oko Zemlje, kamera zumira ujedinjenu Koreju. U pozadini se čuje pjesma "We are the World".

Pred kraj sna pokazuje se američki grad u kojem se vidi zgrada nalik na Empire State Building koji na kraju gori u plamenu, piše Yahoo News.

- Negdje u Sjedinjenim Državama crni oblaci dima valjaju se. Čini se da je gnijezdo zla u plamenu koji je samo izazvalo - piše u tekstu koji prelazi preko videa.

Snimka završava riječima:

- Unatoč svim pokušajima imperijalista da nas zgaze i izoliraju, nitko nikada neće moći zaustaviti narod koji korača prema konačnoj pobjedi.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • baltazarrr 06.02.2013.

    Ameri mogu samo da gledaju te filmice, ali ne smiju da ista poduzimaju. jer teta Kina nece dopustiti da joj diraju manju susjedu

  • seljoo 06.02.2013.

    To su sve pacijenti, tko normalan promice rat i mrznju??

  • stočar 06.02.2013.

    Samo me zanima što je bilo kada probudio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare