To je to što me zanima!

Sjećate li se ovog dječaka? Ovako 'Herkul' izgleda danas

Desetljeće i pol kasnije u teretanu uopće ne zalazi. Tijelo koje je imao nije kao prije. Ipak ne prepušta se gravitaciji pa se u formi održava baveći se drugim sportovima
Vidi originalni članak

Kao dječak od 8 godina imao je tako razvijeno tijelo da su mu već tada mogli pozavidjeti brojni muškarci. Postao je svojevrsna atrakcija i o njemu su pisali brojni svjetski mediji. No, 15 godina kasnije Richard Sandrack ne izgleda baš onako kako ste zamišljali. 

Danas ima 23 godine i kao dijete svakodnevno je pohodio teretanu gdje je s ocem gradio tijelo. Savršeno definiranim mišićima osvajao je medalje i zaradio nadimak Herkul. 

Desetljeće i pol kasnije u teretanu uopće ne zalazi. Pušta bradu, ali i trbuh. Tijelo koje je imao nije kao prije. Ipak ne prepušta se gravitaciji pa se u formi održava raznim drugim sportovima poput trčanja ili skateboardinga.

OVAKO IZGLEDA DANAS:

screenshot/YouTube

Kada je imao 11 godina saznao je da mu je otac zlostavljao majku zbog čega je služio zatvorske kazne. Tada je prestao trenirati. Sada se bavi poslom kaskadera u Universal Studios u Hollywoodu. Stručnjak je za scene u kojima gorući ljudi padaju u vodu. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kokaza5 12.07.2015.

    Pa zgodan je danas i prirodniji.

  • Linz 09.07.2015.

    Moram popiti sok od banane, jer mi ovakve vijesti smanjuju sposobnost mozga da obradi neku sledeću informaciju !!!

  • jelkaa 08.07.2015.

    Sad izgleda puno bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare