To je to što me zanima!

'Sjednicu sada treba zaključiti i nastaviti nakon lokalnih izbora'

Logično bi bilo da potpredsjednik Sabora najavi da će iduća sjednica biti nakon lokalnih izbora. Prvo se treba sastati Predsjedništvo Sabora koje donosi sve potrebne odluke
Vidi originalni članak

HDZ-ov saborski zastupnik Vladimir Šeks smatra kako bi trebalo zaključiti današnju sjednicu Sabora i nastaviti ju nakon lokalnih izbora.

POGLEDAJTE VIDEO:


- Sjednicu treba zaključiti. Ne završiti, već zaključiti. Logično bi bilo da potpredsjednik Sabora najavi da će iduća sjednica biti nakon lokalnih izbora - rekao je Šeks.

- Prvo bi se trebalo sastati Predsjedništvo Sabora koje donosi sve potrebne odluke. Treba biti malo pametniji. Sad je razriješen taj dio s ministrom Marićem koji je ostao, Petrov je dao ostavku. Ima li, ili nema pretpostavki za izbor novog predsjednika Sabora, to sad trebaju stranke i klubovi utvrditi. Ako nema pretpostavki - trebalo bi ovu sjednicu okončati - rekao je Šeks.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • lotus_1 05.05.2017.

    A i ti lokalni....čisti trošak. Kak se Šeks nije sjetio u Ustav ugraditi obvezu HDZ-ove vlade na lokaloj razini? Ipak je to državotvorna stranka koja je oslobodila Hrvatsku.

  • 2 x general 05.05.2017.

    jadna država kad ovakvi likovi mogu manipulirati ljudima i građanima. drugovi jesmo li mi svi g**na kad šutimo ko pi**e!!!

  • 2 x general 05.05.2017.

    sovi skresati krila i lustracija hard komunjara zajednice i udbaša. plenković je samo pijunčić - koterija je u pozadini

Komentiraj...
Vidi sve komentare