To je to što me zanima!

Sjekirom je ubio njemačkog ovčara koji mu je napao ovce

Protiv 43-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog zbog zlostavljanja životinje, kao i prema 38-godišnjem vlasniku psa zbog neopreznog držanja životinje
Vidi originalni članak

Njemački ovčar prošlog je četvrtka oko 6.30 sati napao ovce u dvorištu 43-godišnjaka u Vidovcima kod Požege. Čuvši buku, vlasnik imanja je istrčao i vilama pokušao otjerati psa, no ovaj se nije dao. Vlasnik ovaca je nastavio vilama udarati psa, a kada ga je ozlijedio, uzeo je sjekiru i ubio ga. Protiv 43-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog zbog zlostavljanja životinje, kao i prema 38-godišnjem vlasniku psa zbog neopreznog držanja životinje. Obojica će platiti 200 kuna kazne.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • AnNaRikky 23.03.2011.

    Volim pse, volim ljude, volim sve zivotinje na ovom svijetu osim kukaca.. Ali sto god te ugrozi- brani se!!! Najzalosnije price su mi kad pas izgrize dijete, unakazi ga za cijeli zivot. ja nebi ubila psa! nego vlasnika. evo vidite koliko su mi zivotinje drage.

  • nefer 23.03.2011.

    po nekom finom zakonu imao bi ga prava ubiti samo u samoobrani, t.j. ako ga je pesek napao i ugrozio.... odnosno i ovce su imale pravo , ali posto nemaju rogova, jedino je Ovan imao prava i mogao se Rogovima obraniti ... najbolje da je vlasnik ovaca imao nekog pitbula

  • kiko1 23.03.2011.

    A što kad se pas čiji je vlasnik nepoznat uvuče u privatno dvorište i ugrize čovjeka? Rekle naše vlasti da je taj imao peh. E, pa sad tu ti je pravda: ako u moje dvorište uđe vuk, ubije me...jednostavno sam imao peh!

Komentiraj...
Vidi sve komentare