To je to što me zanima!

Sjekirom na smrt zatukao štene staro četiri mjeseca

Policija je napravila zapisnik koji će proslijediti i Udruzi za zaštitu životinja. Kako doznajemo Željko Štivičić nedavno je sjekirom jurio za mačkom
Vidi originalni članak

Razjareni Željko Štivičić (48) u četvrak je, 2 sata poslije ponoći, sa sjekirom u rukama ušetao u dvorište svog susjeda Marija Arelića (36) u Slavonskom Brodu i mučki ubio 4-omjesečnog psića kojeg je Mario nedavno udomio. 
 - Moj bratić Zoran iz auta je vidio susjeda kako se provlači kroz čemprese sa sjekirom i ulazi u moje dvorište. Čuo je cviljenje psića koji je pokušavao pobjeći od manijaka, no na žalost nije se uspio spasiti. Kada je bratić stigao, mali Picaso, kako smo ga nazvali, nepomično je ležao u lokvi krvi. Monstrum koji ga je izudarao po glavi stajao je pored njega, a sa sjekire koju je držao kapala je krv, priča potreseni Mario Arelica koji je malog crnog psića udomio prije 10-ak dana.
- Lutao je oko mog kafića Picaso, pa sam mu po njemu dao i ime. Bio je izgladnio, žedan i ozlijeđene noge. Odveo sam ga veterinaru, primio je sva cjepiva. Postao je ljubimac gostiju kafića i baš kada smo mu zaliječili nogicu, taj ga je nečovjek mučki ubio, kaže Arelica.
Policija je napravila zapisnik koji će biti  proslijeđen i Udruzi za zaštitu životinja. Kako doznajemo Željko Štivičić nedavno je sa sjekirom u rukama jurio po ulici za mačkom, a susjedi kažu da je agresivan i prema djeci koja se od straha drže podalje od njegove kuće.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dbanon_ri 18.07.2008.

    Treba se samo sjetit pogledat u tel imenik

  • suncica08 18.07.2008.

    ovo je prestrašno!Da meni netko samo takne psa,ubila bih ga isti tren,bez imalo razmišljanja

  • Melios 18.07.2008.

    Tko mrzi životinje,mrzi i ljude, i djeca mu smetaju ,trebaju ga susjedi iz njegove ulice kamenovati , stvarno užasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare