To je to što me zanima!

Skakač u plamenu: Padobran izgorio, a muškarac poginuo

SAD: James Hickey (73) BASE skakač trebao je izvesti točku no nešto je pošlo krivo. Pao je u rijeku i poginuo. Bio je iskusan skakač i točku je izvodio i ranije
Vidi originalni članak

James Hickey (73), BASE skakač iz Kalifornije, poginuo je 7. svibnja dok je skakao s mosta Perrine u gradu Twin Falls u Idahu. Iskusni skakač trebao je izvesti točku sa zapaljenim padobranom. James je padobran trebao otkvačiti i onda otvoriti rezervni i sigurno sletjeti. No nešto je pošlo krivo i James je tresnuo u rijeku. Utvrđeno je da je umro od ozljeda izazvanih udarcem o površinu vode. Istraga i dalje traje.

 To nije bilo prvi put da je James izvodio ovu točku. Već je skakao iz zrakoplova sa zapaljenim padobranom.  

Most Perrine koji se nalazi na visini od 148 metara iznad rijeke je omiljeno mjesto za BASE skakače. No dosad je zabilježeno i nekoliko nesreća. U ožujku je poginuo Kanađanin Bryan Turner (32) kojem se nije otvorio padobran. 

Nekoliko dana nakon što je poginuo James Hickey skakačica Carla Jean Segil (26) se zapetljala i ostala je visjeti na mostu, piše Daily News. Kasnije su je sigurno spustili. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kikanić1 23.05.2015.

    greška možda ima 37

  • leilany 23.05.2015.

    neki dan je bilo na telki o nasim base skakacima i taj nas najpoznatiji lik priznat u cijelom svijetu ima prek 5banki i veli ima malo dijete.. on umjesto na kavu ode na nekakvu liticu i skace hehe.. a kaj ces... svatko nekaj voli...

  • Vlad 23.05.2015.

    Ti ovisnici na adrenalinu ne misle na svoje bližnje baš kao svi OVISNICI. Ovo ni osiguranje ne pokriva bez ogromne uplate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare