To je to što me zanima!

Skalpelom kastrirala očuha zlostavljača i ispekla penis

Brigitte Harris (29) očuh je zlostavljao od treće godine. Bojala se da će napasti njene nećakinje. Ostavila ga je s ručnikom u ustima te se ugušio
Vidi originalni članak

Brigitte Harris (29) iz New Yorka osuđena je na 15 godina zatvora zbog kastracije i ubojstva  očuha koji ju je seksualno zlostavljao od njene treće godine. Brigitte se navodno bojala da će Eric Goodridge (55) nasrnuti i na njene maloljetne nećakinje. Onesvijestila ga je, ugurala mu ručnik u usta i skalpelom odsjekla penis. Spolovilo je zatim ispekla kako bi bila sigurna da mu ga liječnici neće moći zašiti. Nazvala je zatim hitnu pomoć, no do njihova dolaska zlostavljač se ugušio. Od ubojstva u srpnju 2007. godine, Brigitte je u pritvoru, a na izricanju presude sudnica je bila puna njenih pristaša,od kojih su četvorica bili porotnici, no ipak su odlučili da mora odslužiti najmanje pet, a najviše 15 godina. Žalit će se na presudu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Kakma 26.11.2009.

    Divno djelo,cestitam.

  • user_38602 10.11.2009.

    ma bravo curo.....steta sto zrtva mora jos lezat u zatvoru.....ma ko hebe zlostavljaca......

  • plavuša13 09.11.2009.

    Nadam se da je bar malo patio prije nego je krepao.Nju bi trebalo nagraditi a ne zatvoriti.Dobro je napravila-tako treba s tom gamadi,doslovce bez milosti!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare