To je to što me zanima!

Skandal: Direktor Samsunga u Beogradu pretukao je radnicu

M. M. je Chan Woo Parku rekla da se ne može derati na nju, a on je tada nasrnuo na nju. Počeo je udarati svom snagom derući se pritom: "Ubit ću te, ubit ću te!"
Vidi originalni članak

Chan Woo Park, jedan od financijskih direktora Samsunga koji tu tvrtku zastupa u Hrvatskoj i Srbiji, u sjedištu podružnice te tvrtke u Beogradu fizički je napao radnicu M. M. (30) tijekom sastanka i nanio joj lakše tjelesne ozljede, javljaju srpske Novosti

M. M. je svom šefu rekla da se  ne može derati na nju, a Chan Woo Park, starosti oko 50 godina tada je nasrnuo na nju. Počeo je udarati svom snagom derući se pritom: "Ubit ću te, ubit ću te!"

Novosti javljaju kako je ubrzo pozvana Hitna pomoć koja je zbrinula unesrećenu, a došla je i policija.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • lionheart 27.10.2014.

    Ni moj sef ne bira rijeci. Koji put mislim da uziva da ponizava i omalovazava radnike,koji sute,trpe...ne znam zasto. "za razmisljat treba imat mozak" obratio mi se cinicno. no...kad su mi donesli produzenje ugovora na potpisivanje rekoh "ne,hvala"...nadji si drugu budalu....

  • Linz 26.10.2014.

    U pravu je Chan Woo !!! radiš u Samsungu i redovno primaš plaću, a poruke momku ( u Popovo polje) šalješ sa Nokije ( N97) ??? e, nećeš moći !!!

  • tomzag 26.10.2014.

    Da sam ja muž ili dečko ove ženske, žuti više ne bi vidio Aziju ni na papiru. Visio bi mi u vikendici za ukras.

Komentiraj...
Vidi sve komentare