To je to što me zanima!

Skandal na Velebitu: Slovenci izvjesili zastavu - Jugoslavije

PRVOSVIBANJSA PROVOKACIJA Elvis Gospić, vjećnik stranke Neovisni za Hrvatsku, uklonio je zastavu koju su slovenski turisti izvjesili na Velebitu na Praznik rada, prenosi Antena Zadar
Vidi originalni članak

Slovenski turisti za Praznik rada posjetili su na Vaganski vrh, najviši vrh Velebita, gdje su, kako prenosi Antena Zadar, izvjesili zastavu bivše Jugoslavije.

U blizini je bio Škabrnjanin Elvis Gospić, vijećnik stranke Neovisni za Hrvatsku, koji je zastavu uklonio.

- Svi gosti Lijepe naše, tako i naše županije i Zadra, trebali bi pokazati poštovanje i dostojanstvo imajući na umu koje strahote je ovaj narod prošao od te petokrake - rekao je Mate Lukić, predsjednik zadarskog ogranka stranke Neovisni za Hrvatsku, prenosi Antena Zadar.

Idi na 24sata

Komentari 357

  • Brontosaur 05.05.2019.

    Što se tu može! Ima još ljudi koji misle o onoj truleži da je bilo bolje nego danas!? No, dali će i naši unuci kad ostare, vješati kockice, tko to sad može tvrditi? Narod baš i nije pre zadovoljan pa nije čudo da se i takve stvari dešavaju! I Scvastika ima, ma što uopće gubiti vrijeme na to! Idemo dalje, to je bitno! Neću se namjerno vraćati na staro, samo na novo, bolje! Živjela RH!

  • giustizia 04.05.2019.

    Dok je bilo Tita i Jugoslavije, bili smo neko i nesto . . . . a sad .... Elvis ... cccc .............. Druze Tito, vjecna ti slava i hvala !!!!

  • giustizia 04.05.2019.

    Elvis je ziv i zivi u Gospicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare