To je to što me zanima!

Skandal trese Tursku: Erdogan je plagirao diplomu s fakulteta?

Trenutno se razmatra pitanje Erdoganove diplome, ali je najveći problem što originalne diplome nema. Postoje neke kontroverze u vezi s njegovim upisom na fakultet, ali i po pitanju diplome
Vidi originalni članak

Jedan od uvjeta za obavljanje funkcije turskog predsjednika je fakultetska diploma, a sad su se na društvenim mrežama proširile optužbe da je Tayyip Erdogan svoju diplomu plagirao. 

Novinar koji je studirao s njim kaže da sam nije diplomirao i ne zna je li Erdogan uspio završiti studij. 

Zbog svega je bivši predsjednik Udruženja sudaca i tužitelja Omer Faruk Eminagaoglu uložio žalbu Vrhovnom izbornom vijeću tražeći službenu istragu. 

- Trenutno se razmatra pitanje Erdoganove diplome, ali je najveći problem što originalne diplome nema. Postoje neke kontroverze u vezi s njegovim upisom na fakultet, ali i po pitanju diplome. Sve ovo izaziva sumnju i otvara neka veoma značajna pitanja - kazao je Eminagaoglu, javljaju turski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • SonjaRadman Livaja 13.06.2016.

    Kod nas dilaju diplome za 5 000e.Možeš faks koji hoćeš,a nije niti Mostar daleko.Tamo je još povoljnije,Eto budale,mogao je kupiti u Hrvartskoj i biti bez brige.Nije čovjek upućen ,mislio kod kuće lakše prolazi,ali očito se zakazalo kod muljane i sada će Erdogan pozatvarati i sudca istražitelja i novinare koji su se usudili prstom uprijeti u njega.A Kurdi će i dalje sa ISL autobombe nažalost postavljati i ubijati nedužni narod.Očito jedi način da Kurdi dobiju autonomiju,a prisile vođu Erdogana da se povuče i da dođe netko razumniji i liberalniji.

  • BrummBrumm 13.06.2016.

    Ih, kao da naš Turčin (Karamarko) ima pravu diplomu, nije đabe bio UDBA-š ... :-/

  • Usora1 13.06.2016.

    erdogan ima tesko rjesiv problem, no treba se samo obratiti hrvatima ili prijatelju bakiru ili kolegi nikolicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare