To je to što me zanima!

Skandal u Europskoj komisiji: Zbog Kineza, šefica Ursula neće dolaziti na otvorenje Pelješca?

Most na poluotoku Pelješcu, kojim se cestovnim obilaženjem BiH povezuje južni dio Hrvatske, najskuplji je infrastrukturni projekt otkad je 1986. Europska komisija počela sufinancirati projekte
Vidi originalni članak

Pelješki most, najskuplji projekt u Europi ikad sufinanciran novcem iz EU fondova, bit će otvoren 26. srpnja, no na toj svečanosti neće biti niti predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen niti europska povjerenica za kohezijsku politiku Elisa Ferreira.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zagy91 20.06.2022.

    Nije stavljena EU zastava?!? Pa mi smo stvarno sprdačina….sjećam se na jednoj TV snimci kad se Ante Gotovina usred Oluje na nekom sastanku derao ne nekog morona iz Splita kojemu je naredio da se svugdje stave hr zastave po općinskim objektima gdje je oslobođen teritorij ali ovaj je to zaboravio….ništa se od tada nije promjenilo….gomila uhljeba moje boli ona stvar jer svoju placu dobiti sto god oni krivo napravili….

  • rondonja 20.06.2022.

    hdzeova spaćka,bar da su zastavu eu stavili,ipak oni dali brdo love,sad će plenki morati oblizavati guz..e u briselu

  • vinja 20.06.2022.

    EU je velikim dijelom financirala most pa mi se čini logičnim istaknutu njenu zastavu i mislim da je učinjen veliki propust. To dakako ne isključuje  kinesku zastavu kao zahvalnost korektnom i na vrijeme izvršenom poslu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare