To je to što me zanima!

Skandal u Rusiji: Lola 'Zečica' pozirala u toplesu na Crvenom trgu, vlasti raspisale tjeralicu

Vjeruje se da je manekenka sada u inozemstvu, a Ministarstvo nije objasnilo zašto su je odjednom za njom pokrenuli tjeralicu već se samo navodi da se traži "zbog kaznenog djela"
Vidi originalni članak

Rusija je pokrenula potragu za ukrajinskom OnlyFans modelom koja je na Crvenom trgu u Moskvi 2021. godine pozirala u toplesu. Zbog toga je završila i na međunarodnoj tjeralici Kremlja, piše ruski medij Readovka.

ELITA PARTIJALA Putina zgrozio polugoli tulum, jedan imao čarapu na 'veseljku' i sad ide u zatvor na 15 dana

Lolita Bogdanova, poznata kao Lola Zečica, eksplicitnim videom je izazvala skandal jer je pozirala ispred katedrale Vasilija Blaženog, jednog od najsvetijih mjesta u Rusiji.

Bogdanova se ispričala za vrijeđanje vjernika, ali je rekla da je video snimljen prije nekoliko godina i da ga je postavio netko drugi. Nisu je priveli, iako je potpisala ugovor da ne napušta Rusiju do potpune istrage. Jedan je crkveni službenik zahtijevao od nje da pokaže "pokajanje".

Vjeruje se da je Lola sada u inozemstvu, a Ministarstvo nije objasnilo zašto su je odjednom za njom pokrenuli tjeralicu već se samo navodi da se traži "zbog kaznenog djela".

Ruska policija i sigurnosne službe pokrenule su niz kaznenih postupaka protiv ljudi koji se u ratnoj Rusiji smatraju neprijateljima ili razvratnicima.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • kakobudebitce 20.02.2024.

    Pitanje sta su se Rusi Vjerski preobrazili da nisu presli na Serijat pa ovako nesto zabranjeno. A da Kadieov 🤣🤣🤣🤣

  • babangida7000 20.02.2024.

    može noge u boci oprat kolko su joj tanke ,

  • spremniunikatno 20.02.2024.

    što si se skidala skidala sad čekaj svoju nafaku

Komentiraj...
Vidi sve komentare