To je to što me zanima!

Skandal u vojsci: Izraelske vojnikinje snimile seksi video

Tjedan dana nakon što je grupa izraelskih vojnikinja objavila svoje golišave slike, druga se grupa snimala plešući oko šipke. Videosnimka uznemirila je vojni vrh
Vidi originalni članak

Plešite kao prostitutke oko šipke, dovikivala je djevojka u odori izraelske vojske s kamerom u ruci ostalim curama koje su se u donjem rublju izvijale oko puške.

Pravile su se da nastupaju na pozornici noćnog kluba i izazovno plešu oko metalne šipke. Smijale su se i hrabrile jedna drugu da skinu što više odjeće. Jedna je ostala samo u tangama, a ostale su skinule majice i ostale samo u donjem dijelu uniforme. To je sadržaj nove videosnimke koja je uznemirila izraelski vojni vrh. Za razliku od prijašnjih fotografija, identitet djevojaka snimljenih na videu nije poznat, kao ni datum kada je snimljen. Djevojke očito nije obeshrabrila stroga kazna koju su zaradile vojnikinje koje su se prije tjedan dana zabavljale na sličan način. Na društvenim su mrežama objavile fotografije na kojima poziraju u gaćicama i s puškom u ruci. Vojska je najavila da će uvesti nove propise za korištenje društvenih mreža i kaznila je razuzdane djevojke.

Bivšu vojnu cenzorku Rachel Dolev nije šokirao video koji su snimile jer kaže da ima hrpu sličnog materijala u vojnom skladištu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • LongliveUSAforever 12.06.2013.

    Long live Israel & USA!!!!

  • inter11 12.06.2013.

    Kako bi ih volio okrenut pa to nije istina!

  • supradyne 12.06.2013.

    pa da polako je to več skandal, kad sve sami prajdevi i pede.č.ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare