To je to što me zanima!

Skandali su postali preteški, Cain će odustati od kampanje?

Cain, koji je bio upleten u nekoliko skandala, bio je jedan od kandidata u utrci za republikansku kandidaturu za izbore 2012. godine. Sve se čini da je blizu odlasku..
Vidi originalni članak

Republikanac Herman Cain rekao je svojim pomoćnicima u utorak da procjenjuje jesu li posljednje optužbe za neprimjereno ponašanje stvorile prevelik teret da bi njegova utrka za republikansku kandidaturu išla dalje, piše AP. 

Dodaju da se obvezao poštivati svoje obveze u sljedećih nekoliko dana. Ponovno je demantirao optužbe žene koja je tvrdila da su bili u vezi 13 godina te naglasio da se radilo samo o prijateljstvu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gogonina 29.11.2011.

    U Americi postoji kodeks ponasanja kandidata za predsjednika i ne postoji sef stranke kao u Hrvatskoj. Dvije velike partije biraju svoje kandidate koji ce uci u kampanju i i interesu im je da to budu ljudi sa moralom i cistom prosloscu. Sta bi se desilo u Hrvatskoj da se javi neka dama i kaze kako je imala vezu sa nekim kandidatom, nista. Bas i zato imamo nista od drzave.

  • miladraga 29.11.2011.

    Što su ovi ameri osjetljivi! Pa svaki naš političar je upleten u nekoliko skandala, pa im na pamet ne pada da odustanu od kandidature!

Komentiraj...
Vidi sve komentare