To je to što me zanima!

Skandalozno! Silovali su curicu u Dalmaciji, jedan dobio godinu i pol zatvora, a drugi - ništa

Slučaj je izazvao veliku pozornost javnosti sredinom svibnja 2021. godine. Djevojčicu su okrivljenici pozvali na krov nebodera, a spasio ju je brat...
Vidi originalni članak

Dvojica mladića (21) nepravomoćno su osuđena u Splitu za spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina. Sudili su im po Zakonu o sudovima za mladež. Jedan je za silovanje osuđen na godinu i pol maloljetničkog zatvora, a drugi za bludne radnje na pridržavanje izricanja kazne maloljetničkog zatvora, odnosno uvjetnu kaznu, prenosi Dalmatinski portal

U BOLNICI JE Užas u Zagrebu: Mladić (24) se penjao na ogradu Botaničkog vrta, pao je i zapeo za šiljak

Kako navode, obojica su osuđena i za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode. Sankcije u ovakvim postupcima predlaže socijalni pedagog, a svoje mišljenje daje i tužitelj. 

Slučaj je izazvao veliku pozornost javnosti sredinom svibnja 2021. godine.

POLICIJA UHITILA SILOVATELJA Strava u Munchenu: Muškarac (37) silovao djevojku (19), stigao njen otac i pretukao ga

Sve se odvijalo u srijedu, 19. svibnja. Djevojčica je bila u parku, gdje su je oko 18 sati vidjela dva mladića. Oni su je poznavali i dobro su znali koliko ima godina. Nije željela poći s njima, ali oni su bili, kako smo doznali, vrlo nametljivi i uporni. Došla je s njima do zgrade, a oni su je potom ugurali u lift, a zatim i stepenicama odvukli na krov nebodera. Zaključali su se. I tad za djevojčicu počinje najstrašnija noćna mora. Kako se nije u dogovoreno vrijeme vratila kući, njezin brat je krenuo u potragu za njom.

Uspio ju je pronaći i spasiti od dvojice monstruma. Djevojčica je sutradan sve prijavila policiji. Odvedena je na liječnički pregled. Pronađeni su tragovi nasilja. Policija i Državno odvjetništvo obavili su očevid. Doznali smo i kako su dva mladića otprije poznata pravosudnim tijelima, odnosno prema njima su se vodili postupci dok su još bili maloljetnici, no nemaju i pravomoćne presude. 

Idi na 24sata