To je to što me zanima!

Škarama mu je prerezala kožu s koje je visila zgnječena šaka

Ivan Baranašić čistio je valjke berača kukuruza u Svetom Jurju u Međimurju u utorak ujutro. Stroj mu je zahvatio rukavicu, povukao ruku i zgnječio šaku do zgloba
Vidi originalni članak

Nije jaukao, čak nije bilo ni puno krvi. Bio je u šoku, iako je izgledao dosta prisebno u takvoj situaciji, rekao nam je čitatelj koji je u utorak oko 9 sati snimio spašavanje Ivana Baranašića iz Svetog Jurja u Međimurju. 

Šaka mu je bila zdrobljena do zgloba, kaže čitatelj

- Čistio je valjke berača kukuruza. S njim je bila supruga. Stroj mu je zahvatio rukavicu, povukao ga i zdrobio mu šaku - kaže čitatelj. Pozvali su Hitnu pomoć, a stigli su i vatrogasci. Morali su rezati dio stroja kako bi mu oslobodili ruku i spasili ga. 

- Šaka mu je bila zdrobljena do zgloba. Visjela je na komadu kože. Bolničarka je kožu presjekla škarama pa su ga odvezli u čakovečku bolnicu. Sumnjam da su mu šaku pokušavali sašiti jer je bila potpuno zdrobljena - ispričao nam je šokirani čitatelj. U bolnici u Čakovcu samo su potvrdili kako su primili Ivana i da su mu liječnici pomogli. O detaljima medicinske sestre odjela gdje je Ivan smješten nisu mogle govoriti, a liječnici su bili u operacijskim dvoranama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare