To je to što me zanima!

Škare-Ožbolt: 'Ne pada mi na pamet da se bahatim'

Kandidatkinja Hrvatsku želi podijeliti na 6 regija. Predložit će da se državni odvjetnik bira izravno kao u SAD-u. Na izbore će potrošiti do 3,5 mil. kn
Vidi originalni članak

Podijelit ću Hrvatsku u šest regija, predložit ću da se kao u SAD-u glavni državni odvjetnik bira izravno i da ne bude politički uvjetovan, rekla je predsjednička kandidatkinja Vesna Škare-Ožbolt u petak u Zadru.  
- Moja kampanja će koštati od 3 do 3,5 milijuna kuna, što je isključivo novac građana i privatnih tvrtki. Ne pada mi na pamet bahatiti se kad ima ljudi koji su gladni. Ako prijeđem deset posto na izborima i dobijem tih 250.000 kuna od države, dat ću ih građanima - kaže Ožbolt. Nakon konferencije za novinare prošetala je natkrivenom tržnicom u zadarskom trgovačkom centru City Gallery, ali nije ništa kupila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sara70 08.11.2009.

    a sta si radila do sada vesna nego se bahatila

  • plavuša13 06.11.2009.

    ...\"isključivo novac građana...\"A pita li se ko da li građani žele dat taj novac?Ja osobno neželim nikome od vas dat ni lipice.Dosta i previše ste si sami uzeli.Sad bismo vas trebali mi financirat da nas poslije 4 godine hebete jedan gore od drugoga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare