To je to što me zanima!

Škegrine partnere prevarili za vile kraj golf terena

Suvlasnici kluba Golf & Country prodavali su bespravno sagrađene vile. Kupci su već uplatili akontaciju. Inspekcija je zatvorila gradilište
Vidi originalni članak

Kupci spornih vila uz golfske terene u zagrebačkom Blatu uglavnom su poznati poduzetnici. Predsjednik nadzornog odbora Metroneta Tomislav Matić za svoju je nesuđenu vilu već uplatio 781.512 kuna. Od kupaca jedino nam se on javio na telefon. Ostale, mahom direktore tvrtki, zbunjene tajnice pravdale su službenim putovanjima, sastancima... Matić kaže da ni on ne zna što će biti dalje te kako nema izbora nego čekati razvoj situacije. Borislav Škegro s Matićem je direktor tvrtke Quaestus partneri, o kojoj se pisalo kao o jednom od kupaca.
- Ja apsolutno nemam veze s tim vilama. To je greška. Moj partner Željko Lukač sebi je kupovao vilu - objašnjava Škegro i tvrdi kako je sve došlo u javnost kad se jedan od suvlasnika kluba posvađao s ostalima. Smatra da će to završiti kompromisno, da će vile legalizirati.
Vlasnik Soliduma Željko Žužić također je uplatio 762.451 kunu za jednu. Svaki od šest suvlasnika kluba Golf & Country kupilo je vilu. Po dozvoli su smjeli graditi manje objekte za smještaj natjecatelja. Gradonačelnik Milan Bandić kaže da će sankcionirati odgovorne. Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za graditeljstvo, službeno je otputovao.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • klipan 07.03.2008.

    Vile opremiti i namjestiti imovinom muljatora. Potom u njih preseliti vukovarske izbjeglice iz Remetinca (nije daleko).

  • Goge61 06.03.2008.

    DEJA VU! Kinder jajce u akciji!

  • gec56 06.03.2008.

    Ljudi moji kaj se radi .U Kamerunu poskupi gorivo pa izbiju nemiri ,kod nas nikom ništa i ove vile KO ih kupuje,političari,ratni profiteri,muljatori i kriminalci.Uostalom KO ima toliko love osim ovih 20 posto gore navedenih.Koja smo mi prokleta rasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare