To je to što me zanima!

Planulo skladište kod Zaprešića, gust dim vidi se kilometrima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čitatelji koji su nam poslali fotografije, rekli su kako je u početku gusti zeleno-smeđi dim dopirao iz skladišta koje je stotinjak metara udaljeno od kuća. Policija nam je potvrdila kako nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Mještane Brdovca kod Zaprešića oko 16 sati je zaprepastio gust dim koji se nadvio nad mjestom, a koji, kako su nam rekli, dopire iz skladišta u Ulici Matije Gupca. 

- Da, tamo se nalazio skladište za servisiranje medicinskih aparata. Nitko ne zna što je bilo, no prije pola sata vidjeli smo kako je odande počeo šikljati gusti dim - ispričao nam je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar u Brdovcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dim je bio zeleno-smeđe boje u početku, sada vidimo da je crni i u nešto manjem omjeru nego na početku - ispričao nam je drugi čitatelj. 

Požar je izbio svega stotinjak metara od kuća, a policija nam je potvrdila da nema ozlijeđenih te da su vatrogasci na terenu.

Uskoro više...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • puškin 27.03.2021.

    načelnik općine daje odgovor da čovjek ima građevinsku dozvolu i može izgradit što hoće to nije istina ima on dozvolu ali za gradnju obiteljske kuće ali za ovakvu dozvolu sigurno je nekome potplatio pa može imati skladište ovako u blizini kuća bez hidranta i požarnog puta oko skladišta tik do šume koja je isto gorjela na svu sreću za nas koji imamo obiteljske kuće tik do skladišta samo lišće je izgorjelo na tlu. Ovim putem bih zamolio novinare da malo preispitaju tko je dao dozvolu da se ovakvo skladište ovdje napravi.

  • puškin 27.03.2021.

    najbliža kuća udaljena svega cca možda 10 metara a naj žalosnije je to da se načelnik općine čudi kad je pitan od strane nas susjeda čije su kuće i životi ugroženi takvim skladištem tko je dao dozvolu da se takvo skladište smjesti tik do kuća u naselju zna se da je takvim skladištima mjesto u ind. zoni ali kad netko podmaže džep izgleda može svašta

  • 26.03.2021.

    Netko od Zaprešića hoće napraviti Zaprašić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare