To je to što me zanima!

Sklonite se svi! Nije izdržao, vratio nam se bahati Milanović

IGNORIRAO: U Splitu je premijer i predsjednik SDP-a odgovarao na određena pitanja, a na ono o Mostu i Bandiću nije htio odgovoriti, nego se pravio da ne čuje
Vidi originalni članak

Šef SDP-a Zoran Milanović, boraveći u Splitu, dijelio je ruže po Rivi, pričao s građanima, ali očito je od uzbuđenja ili sunca koje ga je grijalo pobrkao datum izbora. Naime, u izjavi je rekao da su izbori 9. umjesto 8. studenoga.

- Najveći crnokošuljaš u Hrvatskoj je Karamarko i njegova svita. A ja i moji suradnici, Kotromanović i Ostojić, jamstvo smo da Hrvatska neće biti crnokošuljaška. Zato 9. studenoga Hrvatska bira hoće li je voditi Karamarko i njegovi crnokošuljaši koji četiri godine siju netoleranciju i sikću. To je ta crna košulja o kojoj ja govorim i to je ta najveća opasnost za Hrvatsku - rekao je Milanović, očito ne shvativši da je rekao krivi datum izbora. 

Pozivam sve one koji glasaju za HDZ da glasaju za mene. Šef SDP-a u Splitu se obratio glasačima HDZ-a

Iako je strpljivo odgovarao na novinarska pitanja, novinarki 24sata nije dopustio da završi postavljeno pitanje te je nastavio govoriti. Naime, pokušali smo ga pitati kako komentira Karamarkovu izjavu da je glas za Most i glas za Bandića zapravo glas za SDP. S obzirom na to da nismo dobili odgovor, očito je da pitanja o Mostu i bivšem stranačkom kolegi nisu dobro došla, odnosno da ih u finišu kampanje izbjegava.

- Karamarko je rekao da je glas za Most - počela je novinarka, a Milanović je nastavio: 'Evo, toliko sam bezobrazan, to moram reći'. 

On se prikazuje kao demokrat i borac za prava, a to sigurno nije. Milanović je cijelo vrijeme udarao po svojem oponentu Karamarku

Potom je novinarka opet pokušala: 'Karamarko je rekao da je glas za Most i glas za Bandića', a Milanović je po svojem nastavio: 'Evo, vidite koja je to nervoza. Dakle, ta lažna Domoljubna koalicija je već dva mjeseca ne u defenzivi, nego u strahu i povlačenju, ali s ove strane ne dolazi nikakva prijeteća sila, dolazi vlast koja je učinkovita, koja je dobra, koja zna svoj posao i čiji se rezultati konačno vide. I zato se iz arsenala izvlače sva moguća sredstva, pa i tako da se prikazuje kao demokrat i borac za ljudska prava. On to sigurno nije, a ja i moji kolege, Kotromanović i Ostojić, sigurno smo domoljubi, i to veći od njega'

Šef SDP-a optužio je HDZ da se na njihovoj listi i njihovih koalicijskih partnera nalaze oni koji veličaju ustaštvo i Antu Pavelića. Rekao je da u ovoj zemlji postoji jedna družina crnokošuljaša, a to je Karamarko i njegovi partneri, ali opet ne svi.

Idi na 24sata

Komentari 289

  • zebra 27 01.11.2015.

    SDP=Samo do ponedjeljka 9.11.2015.

  • zebra 27 01.11.2015.

    Znate onu reklamu za Kiki bombome - "Bilo kuda Kiki svuda".. I Milanović ima svoju reklamu koja glasi - Bilo kuda krene Milanović svoju bahatost prijezir i mržnju nosi sa sobom svuda.. Zar želimo takvog premijara?? Danas je u rafalu vrijeđao Karamarka.. Ako osvoji vlast isto tako će vrijađat mene, tebe, njega, nju, moju mater, tvoga oca, njezinog brata, njegovu sestru, nonu i noneta i td. dakle svoj vlastiti narod koji ga je izabra za premijara.. Sve one koji budu drukčijeg mišljenja i svjetonazora, one koji mu se ne sviđaju, one koju mu ne budu klicali.. Čuvajmo se Milanovića i njegovog SDP-a jer ako dođe na vlast koalirat će sa Glavašem i njegovim crno košuljašima (koji šeću u onim crnim uniformama i siju mržnju okolo) iz HDSSB-a..

  • ledo1 31.10.2015.

    Zmajo sprži ih sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare