To je to što me zanima!

Skočio je u Kupu, zaplivao pa nestao, izvukli su ga mrtvog

Muškarca su pronašla dva vatrogasca, a uskoro je stigla i Hitna koja ga je pokušala reanimirati no nažalost nisu mu mogli pomoći. Riječ je o muškarcu s područja Umaga starom između 50 i 60 godina
Vidi originalni članak

U kobnom skoku s Banijanskog mosta u rijeku Kupu u središtu Karlovca u petak je oko 20 sati smrtno stradao muškarac (56) s područja Istre, točnije iz Umaga. Muškarac je iz nepoznatih razloga skočio u rijeku pred očima prolaznika među kojima su bila i djeca.

Nakon skoka, nakratko je izronio i zaplivao, a potom i potonuo nakon čega mu se izgubio svaki trag. Odmah su pozvane hitne službe, a u potragu za njime krenuli su vatrogasci JVP-e Karlovac. Pretraživali su obje obale rijeke, a čamcem i središte Kupe.

Oko 20,35 sati dvojica vatrogasaca su ga pronašli nizvodno na sredini korita. Izvukli su ga na obalu gdje su ga liječnici Hitne pomoći pokušavala reanimirati. No, nažalost muškarcu nije bilo spasa i mogli su samo konstatirati njegovu smrt.

Policija je potvrdila da je muškarac u skoku s mosta umro od posljedice utapanja.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • mrTrobec 21.08.2016.

    Pak neki branitelj a PTSP-ijem

  • dr_strom 21.08.2016.

    karlovac. kupski most. pogled s banjie na gazu. neznalice. https://www.google.hr/search?q=karlovac&biw=1328&bih=642&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjnj8raiNLOAhXHJsAKHZFdB1QQ_AUIBigB#tbm=isch&q=karlovac+kupa+most&imgrc=-84ybAeeB27IUM%3A

  • vrh 20.08.2016.

    išao je preko svojih mogućnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare