To je to što me zanima!

Skoko: Gotovina je pokazao mudrost i zdravo domoljublje

Ovo je pravi Gotovina, general u pravom svjetlu. Koji bi hrvatski političar novinare častio kolačima? To je jedna iskrenost na koju nismo navikli, smatra Božo Skoko
Vidi originalni članak

U Dnevniku 3 HTV-a ponašanje generala Ante Gotovine komentirao je Božo Skoko s Fakulteta političkih znanosti. Kazao je kako je svih godina dok je bio u Haagu o Gotovini kružilo puno predrasuda. 

- Svi koji ga poznaju znaju da ima određeni sustav vrijednosti te da je pravi profesionalni vojnik. Ovo je onaj pravi Gotovina, general u pravom svjetlu. Koji bi hrvatski političar novinare častio kolačima i kavom?  To je jedna iskrenost na koju nismo navikli na našem političkom tržištu - smatra Skoko.  

Istaknuo je kako je Gotovina svojim istupima već je napravio tihu revoluciju.

- U zemlji  je zavladao optimizam i zajedništvo, on mijenja standarde političke retorike. Svi se nastoje njemu približiti, on pokazuje mudrost i zastupa jedno zdravo domoljublje - rekao je Skoko. 

Istaknuo je i razlike između hrvatskih i srpskih haških optuženika. 

- Kada pogledate, suđenja srpskim optuženicima su vrvila uvredama i psovkama, a na izricanju prvostupanjske presude Gotovina nije ni trepnuo i još je zahvalio sudu - podsjetio je Skoko. 


Idi na 24sata

Komentari 50

  • fijuman 23.11.2012.

    Dragi gospodine generale uživajte u svojoj slobodi iako neznam kako će vas sada gledati oni koji su vas locirali,uhitili i transferirali ili protiv vas lažno svjedočili. Vi ste pravi đentlmen u odnosu na našu vladajuću i oporbenu garnituru i pokažite im što je kultura i domoljublje kada oni to već ne znaju ili se pretvaraju da išta znaju o tome.

  • Yassa 22.11.2012.

    iznenadio ih je gotovina sve sa svojom otvorenošću i poštenjem kojeg još u ovoj državi nije bilo, ali prije ili kasnije neko se morao pojaviti i takav i zato je ante gotovina najveći heroj ne heroj nego čovjek

  • HRM 22.11.2012.

    GENERAL U RATU,GOSPODIN U MIRU,bravo ANTE legendo naša<3

Komentiraj...
Vidi sve komentare