To je to što me zanima!

Škola je erotskoj plesačici dala posao: Učit će djecu engleski

Slovenija: Odluka je toliko razljutila roditelje da su školu prijavili inspekciji. Prema pisanju medija, učiteljica, podrijetlom Ukrajinka, radila je kao erotska plesačica
Vidi originalni članak

Odluka jedne osnovne škole u Sloveniji da za učiteljicu engleskog jezika zaposli ženu, podrijetlom Ukrajinku, neke roditelje je toliko uzrujala da su školu prijavili inspekciji jer se ispostavilo da je nova učiteljica nekad bila erotska plesačica. 

Naime, prema napisima u slovenskim medijima i anonimnom pismu s kojim je pristigla fotografija učiteljice, ona je neko vrijeme radila kao plesačica u noćnom klubu koji je bio poznat i po prostituciji. Jedan od posjetitelja kluba rekao je za Zurnal24 da je učiteljica goste zabavljala erotskim plesom, a radila je i kao konobarica.

Učiteljica navodno nema ni adekvatnu potvrdu o poznavanju slovenskog jezika. Cijeli slučaj istražuje inspekcija, a ravnateljica škole još uvijek nije objasnila gdje je objavljen oglas za posao i koliko prijava je zaprimila. 

- Zakonitost mog rada provjerit će nadležne službe, a ne mediji - rekla je ravnateljica.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • macan789 22.03.2013.

    Trazit ce se stolica vise na sastancima sa roditeljima

  • Duro 22.03.2013.

    Jovanovicu, eto ti prave osobe da uci djecu seksualnom odgoju, sve iz prakse i prve ruke. Zaposli je kod nas ako je slovenci otpuste!

  • Duro 22.03.2013.

    Pa kaj ima veze kaj je prije radila? Ako je sad cista i moralna bar ce sada tatice ici na roditeljski sastanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare