To je to što me zanima!

Škola oplakuje svoje učenike: 'Ništa više neće biti kao prije'

Šesnaest učenika i dvije profesorice iz iste škole više se nikada neće vratiti u Haltern-am-See. Stanovnici njemačkog grada odaju počast poginulim sugrađanima
Vidi originalni članak

Šesnaest učenika i njihove dvije profesorice iz iste škole više se nikada neće vratiti u svoj Haltern-am-See. Stanovnici malog grada na zapadu Njemačke oplakuju svoje sugrađane stradale u strašnoj nesreći Germanwingsa koji se u utorak prijepodne srušio u francuske Alpe .

Nakon što ih je 12 njihovih kolega iz okolice Barcelone posjetilo u prosincu, njemački učenici išli su u uzvratni posjet u Španjolsku. Tamo su proveli tjedan dana , a tragično su stradali u avionu Germanwingsa, dok su se vraćali kućama.

S njima su bile dvije profesorice španjolskog jezika - Sonja Cercek i Stefanie T.

U njihovoj školi u srijedu su se okupili učenici, rođaci i profesori koji su polagali cvijeće i palili svijeće za poginule.

Kako bi se lakše nosili s tragedijom, učenicima psihološku pomoć pruža tim od 50 stručnjaka.

- Kad su nas nazvali i rekli da se avion srušio, ponadao sam se da su naši učenici možda zakasnili na let . No, ubrzo smo saznali da su ipak bili u avionu - rekao je direktor škole Ulrich Wessel dodavši kako se jedna od poginulih profesorica vjenčala prije samo pola godine .

Idi na 24sata

Komentari 31

  • TAMARIS60 27.03.2015.

    Iskrena sućut svima!

  • Leana_1 25.03.2015.

    strasno:(

  • john_doe 25.03.2015.

    U tom razredu su ucenici vukli papirice za taj izlet, jer nije mogao cijeli razred ici na nagradno putovanje...eto, kaj je sudbina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare