To je to što me zanima!

Škorić: Ivo Baldasar je u ratu gledao samo cijene nekretnina

Splitski gradonačelnik Baldasar i čelnik splitskog HDZ-a Škorić nastavili su se svađati nakon što je Baldasaru zasmetao način proslave osnutka HDZ-a u Splitu
Vidi originalni članak

Nakon što je gradonačelnik Splita Ivo Baldasar zamjerio HDZ-ovcima način proslave 24. godišnjice osnutka prošle subote u Splitu, Škorić mu je odgovorio, a Baldasar je u ponedjeljak odaslao novu poruku.

Podsjetimo, Baldasaru je zasmetao pozdrav "Za dom spremni" te je optužio HDZ-ovce za govor mržnje. Nije se dugo čekalo na odgovor Petra Škorića, šefa splitskog HDZ-a.

- Otkuda pravo Ivi Baldasaru da glumi moralnu vertikalu, proglašava govor mržnje i dijeli lekcije o domoljublju, demokraciji  i pristojnosti? To je sramotno i licemjerno! Ovaj manistrant, u najtežim trenucima za sudbinu našeg Splita, sa sigurne udaljenosti preko TV ekrana, promatrao je rat u Hrvatskoj i zanimao se u to vrijeme samo za cijene nekretnina, kako bi usred rata povoljno stekao stan na Zvončacu. Nakon dvije godine vlasti Zorana Milanovića i demokracija u Sjevernoj Koreji se čini prihvatljivom - barem ne diže poreze na mjesečnoj razini - napisao je između ostalog Škorić.

- Što odgovoriti čovjeku koji na normalnu i uobičajenu političku reakciju odgovara vrijeđanjem, pljuvanjem i omalovažavanjem na osobnom nivou. Svojim istupom gospodin Škorić sramoti sam sebe i svoju stranku - zaključio je u ponedjeljak Baldasar.

Čeka se Škorićev kontraudar. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • 13.01.2014.

    A bože jada u Splitu. Nit znanja, nit kvalitetne politike, nit ljudstva, a građani trpe političke budalaštine. Domoljublje je bačeno pod noge.

  • Yassa 13.01.2014.

    blago njemu bar je imao šta vidjeti a možda je i kupija od vlaja koji su pobigli, jeftino i sve to za dobrobit splita i države ne znaš kako je to teško bilo i sada mu prigovaraš

  • marci2812 13.01.2014.

    Evo nama nepresusnog materijala za slijedece stoljece, a svi mi, solidarno, cemo i dalje , neserbicno - to svakako treba napomenuti, placati to domoljublje, naravno, mozda i unucima od unuka tih hrabrih,

Komentiraj...
Vidi sve komentare