To je to što me zanima!

Skriva razlog puta: Milanović helikopterom išao na Grobnik

Milanovića je u petak na uzletištu kod Grobnika čekao službeni auto s vozačem i osiguranjem. Njime se nakon slijetanja uputio u nepoznatom pravcu
Vidi originalni članak

Naglašavamo da predsjednik Vlade helikopter koristi isključivo u situacijama kad zbog drugih obveza ne može drugačije stići na predviđeni službeni događaj.

Tako su u Vladi objasnili zašto je premijer Zoran Milanović otišao u petak u Osijek policijskim helikopterom. Ali su potpuno prešutjeli da se Milanović nije vratio u Zagreb iz središta Slavonije, nego je ponovno produžio u Primorsko - goransku županiju, na Grobnik.

U kasnim poslijepodnevnim satima, premijera kako izlazi iz policijskog helikoptera je snimio čitatelj tportala na sportskom aerodromu. Premijera su dva sata čekali službeni automobil i osiguranje u civilu.

U najavama Vlade nema predviđen nikakav događaj ili obveze koje bi opravdale putovanje Milanovića. Iako smo ih pitali, nismo dobili nikakvo obrazloženje zašto je sletio na Grobnik. Poslali su skoro identično priopćenje kao i kada su pravdali put u Osijek. Samo što ovaj puta nisu napisali rečenicu obrazloženja s početka teksta. Iz Vlade ponavljaju da premijer ima pravo na helikopter sukladno procjenama policije koja brine o sigurnosti. Neslužbeno kažu da nisu svi sastanci u protokolu.

Od SDP-ovaca u Rijeci i Primorsko goranskoj županiji saznajemo da premijera i predsjednika svoje stranke nitko nije vidio.

- Ne znamo što je radio. Što se nas tiče, nemamo pojma da je bio - kaže nam jedan od njih.

Kada Milanović službeno dolazi, to se zna danima unaprijed. U sljedeći petak će tako biti u Rijeci na otvaranju pogona. Nakon slijetanja službenim avionom na Krk zbog privatnog posjeta, čini se da je Milanović za to iskoristio i helikopter.

Idi na 24sata

Komentari 403

  • Rocketeer 09.07.2015.

    Neću komentirati IQ osoba koje misle da bi netko digao helikopter i obavijestio sve institucije da ide kod ljubavnice...pa koliko naivan trebaš biti...nije ni čudo da vas Vasa i Garavi mogu lobotomizirati malim prstom.....

  • jozabroz 09.07.2015.

    haha, niko nista nezna,,)))))) pa vi koji "neznate" zaguglajte malo ime rijecke pjevacice,,pa ce vam se pokazat rezultati i tako vam "osvjezit znanje")))))))

  • jorgovanjorgovan 08.07.2015.

    Milanovicu ti si premijer i to si mozes dopustiti, i Kolincica se vozala isla na cevape pa nikom nista, ipak si ti jaci od nje po ovlastima

Komentiraj...
Vidi sve komentare